Докато във Варна хората се борят да спасят домовете си , политиците играят на “ЧОП”

Докато във Варна хората се борят да спасят домовете си , политиците играят на “ЧОП”

Във Варна стотици , дори хиляди българи се опитват да спасят домовете си или поне каквото е останало от тях , а политиците решават съдбата на България на “ЧОП” ! 
Виновни сме си ние , че им даваме това право , няма невинни !!!

Не може да се решава съдбата на цяла една нация на “ЧОП” и тази нация да седи безучастна , до кога ?

Освен хубавият PR , който си направиха политиците на гърба на населението пострадало от природната стихия и от безгрижието на държавата , какво друго направиха те ?
Играха на “ЧОП”  , просто е !!! 
За тях няма значение , как !
Важно е да спечелят , те решават делата на България на монета или на томбола , за да “РАЗВЕДРИМ ОБСТАНОВКАТА” – според тях !!!
Нека да не се заблуждаваме , всеки от нас налива с действията си по една капка във всяко едно бедствие в страната . Ние сме отговорни за състоянието на всеки един сантиметър от територията на страната , ние сме отговорни за всеки един откраднат лев , защото тези които го правят , знаят , че наказания няма !!!
zarcheta plachat 01
Да това са поредните общи приказки , но лошото е , че трябва пак да ги четем , защото всички сме по ниски от тревата , “когато опре ножа до кокала” !!!  
Приказки , приказки , “ЧОП” , пак “ЧОП” и накрая пак ние си седим играем белот и само обсъждаме , обсъждаме колко е зле !!! Така и ще си остане , защото пътят по , който трябва да поемем всички заедно е много по дълъг от пътят по-който се носим сега – “свободно и безгрижно” !!! НО БЪЛГАРИНО помни ти си виновникът , да сме на това положение , АЗ съм виновен , всички сме виновни !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *