Хасан спечелиха 1 милион от лотарията !!! Експлозивно !!!

2014 Хасан спечелиха един милион от лотарията , лотарията се казва Държавен Резерв на Република Българи

Днес ще ви разкажа Хасан – част 2 !

Днес е ред на Хасан , Хасан , който се води официално безработен от както се е родил !!!
Хасан обаче спечели , Хасан спечели над 1 милион от лотарията – Държавен Резерв на Република България !
Хасан закупил абсолютно законно парцел в София , поне така казва той ! Хасан си построил къща  точно до енергото в махалата , обаче говорим за частното енерго .
Хасан питал комшията дали това място е на някои , но той казал , че засега било свободно . Хасан построил къща с крадени тухли , с изхвърлен материал от строежите и подръчни материали , само за 2 седмици .
Така Хасан само на 25 години имал 5 деца и къща ! Хасан започнал да се чуди как да вади повече пари , защото са му малко тези от желязо и кражби . Хасан първо решил да се закачи за незаконното енерго , защото му казали , че било безплатно разбира се ! После Хасан решил да продава и ток , казал в махалата , че който иска ток , струва само 30лв. на месец ! Хасан веднага свързал 200 къщи и си казал , малко са тези пари , само 6000лв. на месец за безработен . Все пак имал 5 деца , а и очаквал още 5, 6 да има !!!
Хасан разбрал , че на избори се правели много пари . Хасан казал на махалата , че всеки , който си даде гласа , ще получи безплатен ток за 5 месеца  . Веднага Хасан събрал още 800 къщи , като ги договорил за 5 месечен безплатен ток , той щял да го плаща !!!
Хасан вече има общо 1000 къщи по 30лв. = 30 000лв. месечно , “горкичкият работар” !!!
На самите избори Хасан изпълнил уговорката си с партията и събрал 1000 къщи по 2 лични карти = 2000 гласа по 50лв. = 100 000лв .
Хасан вече бил с черен Мерцедес , с трима биячи от махалата  – Кючека ( трябвало да му викат кютека , но се объркали и така му останало) , Барона и Буцата . Хасан бил най-известният в цялата махала , та чак и в другата махала чували за него .
Веднага след изборите , Хасан казал на всички , че са объркали бюлетините и безплатен ток няма да има за никой . Сега Хасан имал 100 000лв. от изборите и месечно трябвало да събира по 30 000лв.
Хасан имал и разходи , трябвало да плаща на 3-мата си биячи по 1000лв. на месец . Хасан бил толкова страшен в махалата , че да се срещнеш с него ставало само чрез трима посредници и две телефонни обаждания .

 Така Хасан за около 3, 4 години спечели от лотарията – Държавният Резерв на Република България !!! 
Всички герои в тази история са измислени , но дали наистина няма такива , ще оставя на вас да прецените !
Автор на тази незначителна публикация : Никола Минков !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *