WordCamp 2014 или как WordPress специалистите ни разказаха, как да имаме топки!

WordCamp 2014 беше един от най-запомнящите се форуми на който съм присъствал.

20140928_140805

p9272822

Много от присъстващите научиха много и разбраха, че светът не спи, а играта се играе постоянно, защото има много чакащи да се включат.

Трябва да имаме топки, за да играем тази игра! Развитието на цялата система е зашеметяващо, идващите ъпдейти на плугините и задаващите се нови плугини, ще променят мисленето ни, но както каза – Simon Wheatley “Играта се промени” и ние трябва да сме отговорни за това.

20140927_081003

Христо Панджаров ни разказа една от най-добрите лекции свързани със SEO и проблема със скоростта на самите теми и шаблони на сайтовете. Практическите решения вече работят, което само по себе си говори, че не са само празни приказки.

Една от лекциите беше малко по-различна , тя ни предложи повече емоция и страст. Тя е толкова свързана със всеки обикновен потребител, до всеки програмист и SEO специалист, че си заслужава да се анализира по-подробно. Лекцията на Tony Perez за сигурността в WordPress и не само, сигурността като начин на живот и нещо повече, беше не само полезна, но и с философско значение за нашето поколение. Ако пък SEO колегите се интересуват може да прочетат тази публикация и ще.

За десерт ви представям плугинът на Adrian Zumbrunnen , който ще промени играта, ооо да и не само ще наклони везните не само към елементарно редактиране на дизайна, но ще го прави бързо, умно и лесно . Запознайте се с неговата работа и няма да сбъркате приятели .

20140928_090232

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *