Оптимизацията Ви остава завинаги в пространството!!!

Реших най-после да напиша няколко реда за фирмите, които не спират да оферират нас и клиентите ни, за SEO оптимизация.

scam alert seo zavinagi

Това не е просто оптимизация, това е ново поколение оптимизация, която остава завинаги в пространството !!! Да питам как дефинират думата пространство или да се обърна към някой специалист по квантова физика…

За да добиете представа за разговорът, ще Ви го пресъздам накратко…

Фирма X (защото няма фирма) с домейн: local-plus.info, се обадили на мои клиент и аз съответно им връщам обаждане да чуя, какво предлагат, като се представям за абсолютен идиот по телефона.

Питам ги какви услуги имат, а те подробно ми обясняват:

“Ние сме единствената фирма, която работи с google за България, след като ние Ви одобрим, Ви пращаме на google и те съответно като наши партньори Ви одобряват също….

Ние предлагаме услугата, създаване на Local listing страници (в което няма нищо лошо според мен), които се появяват в картите на google…

Не знам дали знаете, но оптимизацията на сайтове, така нареченото SEO вече не е актуално и не работи, защото потребителите вече използват само мобилни устройства и дори да имате оптимизирана мобилна версия на сайта, ние (в ние сигурно се слагат те и google) винаги ще се показваме преди вашият сайт, защото мобилните устройства са със слаби процесори и не могат да заредят сайтовете….

Само за 229лв. получавате оптимизация завинаги в пространството, която остава завинаги… Работим с над 20 платформи на google и с всички те, ние винаги сме първи в класирането… Напишете хотел кресна и ще видите”

Колеги, колко още ще си траем, няма проблем да има конкуренция, но това не е конкуренция!!! Те уронват целия бранш, смъкват доверието към нас и обезценяват трудът ни…

Очаквам коментари!!!

Уточнение, заканих се в G+ да слагам и телефоните им:

Първият на тази X фирма е: 0887421738

Човекът с който проведох разговора се казва: Мария Гетова – така поне каза…

Очаквайте нова публикация от мен, съвсем скоро…

5 thoughts on “Оптимизацията Ви остава завинаги в пространството!!!”

 1. Здравейте,

  И на мен ми се обадиха преди месец, за да ми предлагат оптимизация в Google, само че не им се вързах. Целия репортоар беше почти същия какъвто го описвате от преди 1 година, само дето стойността сега е 124 лв. На мен ми се обади Мария Салич и ми говореше за мобилно търсене и как фирмата ми не излизала при търсене в Google. Даже и оферта ми изпратиха и ми звъняха като луди, за да се включвам в проекта им. Аз не се подведох, но мои познати им платиха и сега се ядосват за това си решение. Сайта им вече не е този горе, а http://www.localplus.co/. Дано повече хора видят вашата страница, за да не се подвеждат по такива измами!

 2. И на нашата фирна звъняха, при това знаеха името на МОЛа на фирмата и го търсиха лично по име!!! Не се доверявайте на тези мошенници!

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Да, те подобни “фирми” станаха повечко и все още няма мерки, дано повече хора като Вас попаднат на публикацията ми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *