Национален портал на измамите, а кон боб яде ли?

Национален портал си е поредната измама и сриване на авторитета на една професия заслужаваща уважение, наречена SEO.

scam alert seo zavinagi

Бранша на SEO оптимизаторите в България, може да е всякакъв, но никога не е бил асоцииран с измами!!! При нас в тази професия или доказваш резултати или не! Средно положение няма! Марадона беше казал, че в живота или си черен или бял, но никога сив! Е, тия от всякъде са си сиви, а ние SEO-тата сме или черни или бели!

А тези хитреци мине не мине някой месец ме оптимизират все с различни фирми и сайтове. В момента, в който намерят някой клиент или мен по някаква ключова дума, става страшно! Днес ще ви разкажа за национален портал по измамите. Сайтът им е – nacionalen – portal . com /опа но фалоу/!!!

Звънна ми г-н Борислав СайкднндйОВ /така каза фамилията си човека/ трябваше ми преводач!!! Какво да прави Борислав, 40% комисионна на сделка си е добра оферта, като цяло. Борислав с телефон 0887 590 850 ми обясни на бързо, че правели оптимизация на фирмата на клиента ми /аз го играя като представител на фирмата, която Борислав оферира/, а въпросната фирма като цяло не си прави оптимизация, защото така или иначе няма голяма конкуренция и си е първа по 5,6 ключови думи!

Борислав ми обясняваше, че само за 72лв. на година, клиентът ми ще се показва по 40 ключови думи в google, защото nacionalen – portal . com бил партньор на google. Фирмата пък им била Скейта ООД ама до там с фирмата, явно темата не беше важна за Борислав. Аз му казах ако може да свали цената малко, защото е прекалено завишена според мен, все пак не е кой знае колко трудно. Той пък ми обясняваше колко е трудно и колко усилия коствало. Аз обаче бях твърд и отказах, защото като цяло това е сериозно вложение и трябва да го обсъдим на оперативката, която имаме 4 пъти в годината. Явно се усети Борислав и ми затвори!!!

Колеги направете си заключенията сами, но се изразете публично поне!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *