Аз уважавам колегите си програмисти, уеб дизайнери и seo оптимизатори, защото…

Нека да си поговорим за разликата между мързеливите, отчаяно надяващи се на чудо и тези които всеки ден преследват целите си стъпка по стъпка и не спират да се борят!!!

RAZLIKATA MEJDY MURZELA I RABOTATA

Проблема на нашето поколение е, че очаква да печели с лекота…Lottery1. Проблем! -> Хазарта и измислените лотарии, които имат само една цел, да заблуждават народа, който е обеднял и обезверен. Народ, който разчита на лотарии и хазарт, за да се облагодетелства, не е народ способен да се оправи икономически….

happiness

2. Проблем! -> Очакват докато си лежат на диваните да им дойдат едни пари от небето. Проблема е, че те олицетворят намръщен човек с очи с надежда, но надеждата не е за това. Надежда не ни трябва, за да си построим живота, трябва ни работа и цел……..

Втория тип сме ние, младото поколение и не толкова младо, които по цял ден се борим в тази държава с всички перипетии по пътя си.

Говоря за един бранш -> известни сме като Уеб Дизайнери, Програмисти, SEO оптимизатори или дори някой ни казват хакери (в жаргона на компютърните специалисти под „хакер“ се обозначава компютърен ентусиаст, който има големи познания в областта на компютрите и богат опит в програмирането, но не е задължително да злоупотребява със своите умения).

Какво правим, за да сме уважавани по целия свят?

kTMbGa8Mc

1. Решение! -> Работим!!! Отговорът е много прост, защото ние сме мотора, ние сме двигателя, ние не спираме да се учим, ние работим по 24 часа на ден, седем дни в седмицата и 365 дни в годината.

pt_1257_4166_o

2. Решение! -> Борим се да построим България след като я събориха. Борим въпреки всичките трудности, въпреки всичките проблеми по пътя, борейки се въпреки, че в чужбина ни очакват с отворени ръце.

Нооо, защо нас, защо не тези които лежат и си купуват билети за лотарията?

family

Така се постигат целите, така се става успешен и макар и ние да не сме на сцената, SEO и Уеб Дизайн бранша в България е може би един от последните браншове, които все още се борят и успяват на всички пазари по света… Защото, ние сме сплотени и защото се уважаваме!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *