Свиленград победи в изборите! Моята уста не се затваря!!!

Кратък анализ на Никола Минков за местните избори в Свиленград

Свиленградчани, днес ще ви опиша моя личен поглед за това, което се случи на изборите в Свиленград. Макар и да не исках да се забърквам с тези избори ми се наложи, защото бях въвлечен в тях, по една или друга причина. Ето и най-важното според мен, което всеки трябва да е разбрал в 7 конкретни точки:

1. Инж. Георги Манолов стана кмет на Свиленград отново: защото игра честно, защото бе достоен в кампанията си, защото успя да устои на всички удари под кръста и не си позволи в цялата си кампания да слезе на нивото на другите….. На снимката се вижда един много прост пример, доказващ думите ми!

23
Това е открил инж. Манолов под гумата си

-1 Георги Манолов

Само да кажа на лицето D.D. в тези коментари и на вас читатели, че ако снимката беше направена дори под гумата, тогава щеше да се намери някой “титан на мисълта” и да каже, че сигурно сам инж. Манолов е подхвърлил този предмет под гумата си…. Няма смисъл да влизам в спор с D.D. но всеки се може да се досети от къде идва това…

 

2. Местната структура на ГЕРБ се доказа, ЧЕ НЕ МОЖЕ! Тук, за да бъда по-точен, искам да се разгранича между местната структура и тази на национално ниво, която постигна много добри резултати, а в много големи градове успя да смаже всички. Имам препоръки към местната структура и ако са мъдри този път ще ме послушат. Грешките им са толкова много, че мога да напиша една книга, но все пак PR отдела им, който трябваше да помогне на Иван Андреев му попречи и резултатът е следния!

Nikola Minkov (1)

 

3. Когато написах моята публикация за подкрепа на инж. Георги Манолов, не трябваше да ме заплашват по имейла, чрез коментари в блога, жалби в ОИК, ЦИК и други. Както знаем в България жертвата печели, а аз станах жертва в един момент, но явно структурите на някои партии в Свиленград не разбират от PR. В следствие на това, използвах грешката им и разпространих в социалните мрежи тази информация и ефекта се утрои в моя полза естествено… Тук искам да добавя, че не знам лицата които ме нападнаха от коя партия са и не мога да твърдя нещо подобно, защото това ще е погрешно! Оставям това на вашето въображение!

Nikola Minkov

 

4. “Позитивната” кампания на ГЕРБ в Свиленград беше негативна, погледнете си Facebook страницата или поне попитайте някой избирател какво забелязва! Определено всеки втори ще каже, че тези пликчета, които хората казваха, че подарявате не трябваше да се публикуват. Друг е въпросът, че изобщо не е морално да се подаряват пликове с някакви храни и напитки на избирателите, ако слуховете са верни…

3

 

5. Препоръчвам на местната структура на ГЕРБ да си подаде вкупом оставката, защото това е единственото достойно решение. Също така, ще се постарая цялата хронология от тези местни избори в Свиленград да бъде прочетена на максимално високо ниво в ГЕРБ и те да преценят дали “Видимите резултати”, не се замениха в Свиленград с “Невидими игри”, за което съм сигурен че те не предполагат, поне така се надявам!!!

borisov

 

6. Обещаното си е обещано инж. Манолов и аз ще следя за това обещание!

  • Относно заплащането в Общинската администрация: “За съжаление с изпълнението на първото срещам проблеми от доста време. Тъй като държавата има рестриктивни изисквания към общините за поддържане на определени нива на възнагражденията, се опитваме да овъзмездяваме труда на хората в общината с алтернативни ДМС (допълнително материално стимулиране).
  • Относно казината да се обложат с някакъв местен данък: “По отношение на казината – прекрасна идея! Наемам се в следващия мандат да разработя система за публични ангажименти на игралните зали към развитието на спортни, културни и младежки дейности.”
  • Относно усмивките: “За усмивките – приемам критиката 🙂 “

-1 Георги Манолов (1)

  1. Всички останали подкрепиха инж. Манолов, но след като беше преизбран! Само да кажа на тези, които не посмяха да застанат публично и да подкрепят инж. Манолов, че без характер и риск в живота не се успява. Много е лесно след като знаеш резултата да напишеш “Ние те подкрепяме”, но истинската бройка на хората които го подкрепиха преди изборите е много по-ценна, защото тези хора доказаха, че могат да заявят позицията си преди изборите!! Ето и един много добър пример, как трябва да мисли един млад избирател!!!

Svilengrad24

 

 

7 thoughts on “Свиленград победи в изборите! Моята уста не се затваря!!!”

  1. Браво Никола! Все пак в този град имало хора,които не се страхуват да изразят човешката си позиция,жалко че можем да ги преброим на пръстите на едната си ръка !!! Прав си, споделям думите ти, че най-лесно се поздравява и подкрепя победителя ! Жалко, че толкова свиленградчани се поддадоха на страха и манипулациите, жалко за децата ни, жалко,че родителите ни се продадоха!

  2. Абе Никола,що не отидеш на стадиона да риташ топка ами си се захванал с неща, които не са за теб.Умря циганката дето ва хвалеше,та започнахте сами да се хвалите :).Моля те, направо сте смешни.

    1. Никой не имал за цел да се хвали, може да разгледаш блога ми и да видиш, че пише от 2014 година по подобни теми. Това, че сега случайно предната ми публикация стане обществена, не ме прави нещо повече от теб или който и да е. Аз уважавам решението на всеки гражданин да изрази мнението си и да гласува както прецени, но по съвест, а не чрез материални стимули… Това ме подразни и за това написах всичко… Всичко е толкова просто, няма нужда да се преекспонира 🙂 Относно топката, може и да го направя, благодаря за съвета Ви. Разбирам, че засегнах много хора с публикацията си, но всеки гражданин може да изразява мнението си обществено в една нормална демократична държава, това и направих, макар и на много хора да им стана неприятно 😉

  3. Братле, аз съм без думи 😉 Умно момче си, занеш с какво си се захванал… Ама виж за топката, Петя е на едно мнение с мен, в дубъла имаме нужда от халф Слънце 😉 Айде да си припомним старото добро време.. хахах

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *