Колко фирми ще фалират г-н Борисов?

Днес както си ровех във Facebook попаднах на много публикации, подкрепящи контра протеста на границите ни с Гърция…

kofata

Слабоумните подкрепят без да мислят за последствията?

Ще се аргументирам, но първо искам да попитам съвсем възпитано г-н Борисов: Дали това го вълнува и какви ще бъдат последствията? Ако евентуално може да отговори той или някой от така наречените депутати. Ще им помогна, за да разберат какви ще са последствията!

Разяснение на проблема!

Гърците си дръпнаха стачка, защото си търсят правата хората, имат доблест да застанат и да блокират една граница, без да им пука.

От наша страна, реакцията на една наша фирма от България е да направи контра протест и да затвори границата с два празни тира, в момента в който гърците решиха да пускат поетапно камиони към България! Въпросната фирма ще претърпи изпуснати ползи – безспорно, а фирмите които ще загубят десетки хиляди – фалит! Какво ще стане нататък, никой не се пита!

Развръзката, този път ще стане опасно!

Понеже некомпетентните ни управляващи, не могат да гледат по-далеч от два метра, ще им помогна с един съвет. Ако не ме послушат, със сигурност предстоят големи протести.

В момента на гръцката граница има няколко хиляди фирми с камиони, които имат стока, която се разваля бързо. От вторник тези камиони са блокирани, а правителството играе пас в момента! Тази стока драги управляващи, мога да прогнозирам, къде ще отиде. Цялата стока ще отиде в кофата, ама не кофата за боклук, а пред парламента, защото кофата за боклук ми вдъхва по-голям респект от парламента.

Да го сметнем!

Примерно 1000 камиона със стока, която има малка трайност, плодове, зеленчуци и т.н.т. Ако приемем, че всеки камион има по 10 тона стока, то тогава близо 10 000 тона зеленчуци отиват в кофата (нали помните на кое казваме кофа в случая).

Заключение!

Както всички знаем, безплатен обяд (съвет) няма, но правя жест към депутатите, да видим поне дали могат да четат. А, този безплатен съвет ще спести поскъпване на много стоки, стачки пред кофата и много развалена стока, която пътува пак натам…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *