Възстановяване на Facebook профил – Account Disabled

На 26.02.2016г. както си писах с един колега във Facebook, изведнъж ме изхвърли от моя профил и ми показа съобщение:

Важно съобщение от 15.07.2017г., прочете го, за да разберете дали не попадате в тази група “хора”:
1. Всички профили на физически лица създадени с имена на бизнеси ще бъдат изтрити или са изтрите вече от Facebook.
2. Изобщо не си правете труда да си върнете профила, който е фалшив, защото физическо лице не може да се казва с име на фирма и Facebook го знае.

“Title is: Account Disabled”, което с две думи се превежда като: блокиран фейсбук акаунт или спрян акаунт във фейсбук.

Body of an error warning message. Title is: Title is: Account Disabled

Title is: Account Disabled

Естествено започнах да търся решение на проблема тъй като за мен освен в личен план, Facebook е много важен и за комуникация с клиенти. Следователно започнах да търся проблема и тук искам да благодаря за съдействието на Борисла Арапчев от Idea Studio за помощта. Също така искам да кажа, че никъде не намерих в резултати на Google адекватен отговор на български и се наложи да търся в Google САЩ. Благодарение на познанията ни за търсене в Serpact, попаднахме на ценна информация, която описвам тук

Първото нещо което трябва да направите е да отидете на следния адрес: https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907   и там на снимката отдолу да кликнете на бутона: Избор на файлове и да качите преснимана личната си карта с добро качество от двете страни, след това изписвате имейла си за вход във Facebook или телефонния си номер (препоръчвам да изпишете имейла си) и накрая натискате бутона “Изпрати”.

My Personal Account was Disabled Facebook

След като приключите с тази стъпка, изчаквате търпеливо (около 20 минути) Facebook да Ви върне отговор в който автоматично ще Ви се генерира пощенска кутия във Facebook, в която ще следите кореспонденцията си. Url адреса трябва да изглежда ето така – https://fb.me/………….. ! Там ще ви върнат първия отговор, който най-вероятно ще гласи следното:

-1 Кутия по поддръжката

Тук имате два варианта:

 1. Да чакате и евентуално да ви пуснат профила. След като четох доста форуми в САЩ за този проблем, установих, че обикновено трябват няколко дни да Ви пуснат профила, но в точка две ще Ви опиша един хитър метод, който ускорява процеса.
 2. Може да създадете ново съобщение в което да напишете (само на английски) нещо искрено към Facebook, примерно:

За какво използвате Facebook, кои приятели са тук, съпруга, деца, родители, че не само за лични, но и за професионални нужди го използвате. Напишете, че уважавате платформата им (не се заяждайте в никакъв случай), качете една снимка с приятели, една снимка със семейството си, покажете възпитано че ви е грижа за профила Ви. Накрая благодарете на support team на Facebook, за поддръжката. Това може да го направите от този url адрес, в който по-горе ви споменах, че може да следите кореспонденцията си – https://fb.me/………  (точния url адрес ще намерите в пощата си, с която сте пуснали първоначално заявката си и с който влизате във Facebook).

Резултата:

Профила ми беше спрян точно в 14:10 часа на 26.02.2016г. и беше пуснат с този метод 23:29 часа на 26.02.2016г., което прави точно 9 часа и 20 минути!

Забележка:

В никакъв случай не се заяждайте, не се опитвайте да намерите телефонен номер на Facebook, защото няма да Ви отговорят. Аз лично намерих няколко такива – +16505434800 и +18777889452, но просто само ще загубите време и пари!

Надявам се тази статия да Ви бъде полезна и да Ви помогне.

Попаднали сте на тази статия, защото най-вероятно сте търсили в google:

моя профил във фейсбук, активиране на facebook профил, как да си върна профила във facebook, фейсбук стария профил, блокиран фейсбук акаунт, възстановяване на стария фейсбук, нямам достъп до фейсбук, спрян акаунт във фейсбук.

 

277 thoughts on “Възстановяване на Facebook профил – Account Disabled”

  1. Здравейте,
   Зависи от кога профила Ви не е валиден.
   Помните ли имейла с който го регистрирахте този акаунт?

     1. Как да си възстановя изгубен профил във Фейсбук / на лап – топа/, много странно на телефона и на компютъра успях да си го възстанова, а във Фейсбук на лап – топа не мога да вляза, изхвърли ме, защото исках да отворя файл който вероятно е бил заразен с вирус.След седмица успях да си възстановя профила на телефона и компютъра, но не мога да възстановя профила си във Фейсбук на лап – топа ?

     2. Здравейте,

      Извинявам се за късния отговор.
      Когато влизате от лаптопа си, трябва да получавате на телефона нотификация, че някой иска да влезе, потвърдете че сте вие.
      Но ако сте направили обратното, отидете на кафене с друг интернет и повторете упражнението.

     1. Здравейте може ли да ми помогнете да си възстановя паролата в фейса с пощата не става и там някой ми е сменил паролата и не мога да я възстановя тъй като и данните са ми променени а с него работя и имам много информация ,която ми е нужна !Благодаря ви предварително!

     2. Здравейте,

      Опитайте се да си възстановите първо имейла.
      Ако се наложи изпратете имейл до поддръжката на доставчика на имейлите Ви.
      Всички имат такива секции.

     3. Здравейте от няколко дена facebooka ми има проблем!! Мога да пиша на всички мои приятели но те на мен немогат,не ме намират в търсачката !Когато им пиша им излизам с надпис facebok user и те немогат да ми отговорят!Бихте ли ми помогнали да оправя акаунта си !Благодаря предварително

     4. Здравейте,

      Извинявам се за късния отговор.
      Не извършвам подобни услуги.
      Помагам ей така от сърце на всички над 250 човека до момента.
      Предполагам са Ви спряли профила, заради репорт от друг потребител.
      След месец ще Ви оправят профила автоматично, един вид наказание за месец е това.

   1. Здарвейте, можете ли да ми помогнете да си възстановя профила. Забравих паролата, паралота на имейла.

    1. Здравейте,

     Опитайте се да възстановите паролата си за пощата.
     Ако е АБВ, има много варианти, просто трябва да следвате указанията им.

     1. abe nemoga da razbera zashto kat si napravq profil vednaga mi gi spirat bez pri4ina kvi admini ima koito trebva ne mahat a men nemoga da razbera zashto mi gi spirat nemam vina nit obijdam ne vijdam smisul zashto ?

     2. Здравейте,
      Напишете коментара си на кирилица, не отговарям и чета коментари на латиница!

   2. здравейте да разбира се че помня своя имейл с който се регистрирах но има и някакви бисквитки и не мога да вляза сега какво става кажете ми

    1. Здравейте,

     Свържете се с имейл провайдъра Ви.
     Пишете им и ги помолете да Ви съдействат да намерите имейла си.

     1. Здравейте ,аз имам същия проблем с фейсбук профила на читалището в което работя, 4-5 годишен труд отиде на вятъра ,събития ,публикации,снимки ,но не разбирам това с личните данни ,в днешния свят на технологиите и измамите няма как да стане да пращам личната си карта но някого когото не познавам

     2. Здравейте,

      (Извинявам се за късния отговор на всички)

      Ако профила е бил на човек и се е казвал с името на читалището няма да Ви го възстановят.
      Не губете време, можете все пак да им пишете да Ви изпратя информацията от профила, тъй като е институция и имате по-големи права.

   3. Помня си пощата но не ми дава да си го върна минаха 3-4 дни как да постъпя ше ми дадете ли по подробна информация профила ми е изтрит от 2 седмици???

    1. Здравейте,

     Извинявам се за късния отговор.
     Няма как да помогна повече, единствено трябва да чакате ако сте изпълнили стъпките ми.

  2. Здравейте,
   Аз имам същия проблем с фейсбук, пробвах какви ли не начини и не става като се опитам да си вляза в профила пише обичайното съобщение ” За съжаление, няма да може да осъществите достъп до акаунта си, докато разглеждаме тези допълнителни документи. Оценяваме търпението Ви и ще се свържем с вас веднага щом можем” Пробвах по вашия начин, но когато си напиша имейла или телефона ми изписва, че акаунта на този на имейл не е деактивиран. Много искам да си върна профила главно заради работата ми ако може да ми помогнете по някакъв начин, благодаря Ви!

   1. Здравейте,

    Трябва да следите временна си поща във Facebook, за да имате ясното с статуса на казуса ви с Facebook.
    Следете си пощата (временната поща) от Facebook.

    1. Здравейте, закриха ми акунта.. както си пишех с приятелка и ме изхвърли .. направих много кратнно това което се написали и вече 20 дни дори не получавам отговор .. помогнете ми моля Ви

     1. Здравейте.

      Ако проследите коментарите ще видите че има потребители с над 2 месеца изчакване.

      Проявете още малко търпение.

      Надявам се да си следите специалната (временна) поща във Facebook, а не пощата с която сте се регистрирали в социалната мрежа.

     2. Zdraveite ne si sledq specqlnata poshta i za pruv put chyvam za neq kude trqbva da q namerq 🙂

    2. Здравейте, къде се намира тази временна поща която трябва да следя, защото днес си направих профил и отново ми го закриха, а аз съм в друга държава и фейсбук е начина ми да бъде малко по – близо до хората които обичам, а не мога да го ползвам

  1. Здравейте,

   Опитайте да възстановите имейла си, ако не можете се пробвайте от телефона си да влезете във Facebook чрез твлефонен номер верификация.

   Успех

 1. Здравейте,
  Опитвам се да вляза в фейсбук профила си, но не става… Пише, че не мога да остановя достъп до акаунта си докато се преглеждат някакви документи и, че веднага ще се свържат с мен щом могат.

  1. Здравейте.
   Най-вероятно сте нарушили някое правило във Facebook или някой ви е докладвал за някаква нередност.
   Сега от своя страна Facebook преглеждат профила Ви и ще ви пишат на имейла с който сте се регистрирали.
   Провервте имейла си, би трябвало да има известие от Facebook относно причината.

   1. Здравейте,
    Имам същия проблем с профила – не може да бъде осъществен достъп.
    Проблемът е от 29.12.2016г.
    Обърнах се за помощ към Facebook, следвайки Вашите препоръки. Акаунтът не е деактивиран, не е докладван, не е откраднат или блокиран. Поискаха да изпратя необходимите документи за установяване на самоличност – изпратени са още на 3.01.2017г., спазвайки точно и коректно изискванията.
    Всеки ден проверявам – едно и също: Благодарим ви
    За съжаление, няма да можете да осъществите достъп до акаунта си, докато преглеждаме тези допълнителни документи. Оценяваме търпението ви и ще се свържем отново с вас веднага щом можем.
    От 30.12.2016г. до днес – общо 11 кореспонденции с Facebook, а статусът на Входяща кутия за поддръжка – ОБРАБОТВА СЕ
    Всеки ден получавам на електронната си поща известия – какво се случва откакто не съм влизала във Facebook, с подкана да проверя, но… отново същото: Благодарим ви
    За съжаление, няма да можете да осъществите достъп до акаунта си, докато преглеждаме тези допълнителни документи. Оценяваме търпението ви и ще се свържем отново с вас веднага щом можем.
    Разбирам и съм наясно с актуализациите, но и моето търпение се изчерпва.
    Сега вече съжалявам за изпратените лични документи, за посочените т. нар. доверени и наследствени контакти. Дори т. нар. доверени контакти, които приеха да бъдат такива, нямат достъп до профила и Messenger – за тях съм само фейсбук потребител, без снимка и др. информация.

    1. Здравейте,
     Съжалявам да го чуя, но все пак в публикацията ми става въпрос за персонализиран случай, а не за някакъв стандарт.
     Не мога да се ангажирам с евентуален успех. При мен се получи, но при много хора не се получава.
     Имам много имейли в които потребители ми благодарят и са успели да възстановят профила си, но пак казвам персонализирано е.
     Остава да чакате имейл от тях и евентуално да се свържат с Вас, но не е сигурно кога ще стане.

     1. Здравейте!
      Дългоочакваният имейл пристигна днес, 6.03.2017 – профилът е достъпен.
      …………..
      “Отговорихме на вашата молба:
      To read our message, visit your Support Inbox.
      – The Facebook Help Team”
      …………..
      Наистина се изисква голямо търпение и чакане.

      Благодаря Ви!

 2. Искат да им изпратя снимка на мой личен документ изпращам им,но нищо не се получава пише,че е временно деактивиран и не знам какво трябва да направя..

  1. Здравейте,
   След като изпратите документ за самоличност, ще трябва да изчакате малко докато обработят данните.
   Може да се наложи дори цяла седмица да чакате.

   1. а ако не съм си отключила профила и са го заключили ще може ли да го оправя

     1. Здравейте!
      Преди около седмица, при опит да влезна във фейсбук, излезна надпис забранен акаунт. Стана ми много неприятно, защото там имам под формата на албуми имам снимки на дъщеря ми, които не мога да ги възстановя. Моля, Ви помогнете ми да си възстановя акаунта и да имам достъп до фейсбук.
      Благодаря Ви, Никола!

 3. Здравейте,
  А възможно ли е да бъде изтрит фейсбук акаунта ми тъй като не мисля, че съм нарушила правилата във фейсбук? Според мен някой е докладвал за мен …

 4. Профильт ми е изтрит преди около 4 седмици може ли да се вьзтанови или трябва да се прави нов

 5. Здравейте профила ми е заключен и не разбирам защо от facebook ми го заключиха не бех влизал във профила ми близо от месец и когато исках да си влезна пак реших да сменя паролата защото я забравих и малко след като си смених паролата можеби 2 минути по късно ми заключиха профила незнам защо идея си нямам как мога да си го активирам за да мога да си го ползвам отново

  1. Здравейте.

   Ако сте ползвали различни устройства, за да влезнете може да ви го заключат с цел предпазване от кражба на профил.

   Опитайте се отново чрез имейла с който сте регистрирали профила си, да смените отново паролата си.

 6. Здравейте!
  Тъй като и моят профил беше деактивиран реших да си направя нов. След като го направих ( беше някъде около 9:00 сутринта) вечерта отново ми го деактивира ха. Когато се опитах да го възтановя ми изписа, че трябва да потвърдя името си чрез снимка на ID- то ми. Тъй като съм дете и все още нямам лична карта или нещо такова искам да попитам дали има някакъв друг начин да си върна профила.

  1. Според политиките на Facebook, ако сте под 14 години няма да приемат регистрацията ви.

   Ако използвате едно и също устройство за регистрация Facebook засича IPто и мак адреса на устройството.

   Направете си регистрация от устройство на някой приятел. Така няма да ви иска и лична карта.

   PS: Консултирайте се с родителите ви относни Facebook преди да продължите.

 7. Здравейте , вече 4 ден не мога да вляза в профила си .Съобщението което ми изписва е :”За съжаление нещо се обърка.
  Работим върху отстраняването на проблема възможно най-бързо.”Пробвах всички варианти , но без успех.Някаква идея?Ще Ви бъда много благодарна за помощта.

 8. Искам да попитам дали има някакъв начин да си върна акаунта. Бих дала и e-mail-а и паролата си ако може да се направи нещо по въпроса.

  1. Здравейте,
   Не е редно да предоставяте на никого имейла и паролата си.
   Няма как да ви помогна повече, тъй като Ви обясних стъпките по които се възстановява профил.
   Друг вариант е да използвате този линк и да видите какво са Ви писали Facebook – https://www.facebook.com/support/

   1. Здравейте! Днес около 13:04 ми махната 3 фейсбук профил. 1-вия ми го махнаха през лятото той ми беше от 7 години, 2 профил след 2 месеца,и най-новият си го направих на 1.10.2017, и днес 5.10.17 го изтриха… Няма предупреждение няма нищо, последвах стъпките Ви, и искам да попитам какви са вариянтите защо го махат… може ли някак да ми дадете персонална помощ, ще съм Ви много благодарен.

    1. Здравейте,

     (Извинявам се за късния отговор на всички)

     Причините могат да са много, приятели, споделяния, попълване на профил, имената Ви дали са реални или не, трябва ми повече информация.

     1. Нищо от изброеното от Вас. Tогава още Мотикаря беше активен и имаше някакви снимки на непълнолетни момичета, който случайно намерихме и познати лица там. И изпратих снимките като съобщение на приятеля ми и те моментално изтриха профила. Мисля че това може би е причината, когато и да си правя профил ме махат след определено време. Пробвах да направя регистрация от друг град, помогна за около 5 месеца и ме махнаха отново…Мисля че проследяват IP-то на логване.. Някаква помощ? Благодаря Ви предварително.

 9. Послушаха съветът Ви като си направих нов акаунт. Вечерта ми изписа както винаги “session expires” и ме изхвърли, но тъй като си бях направила профила от друго устройство го върнах, чрез променяне на името.
  На другият ден отново ми изписа “session expires” и отново ме изхвърли, но този път трябваше са потвърдя акаунта си чрез лична карта. Може ли някакъв съвет относно това как да си направя фейсбук, който да не го махат?

 10. Личната карта задължително ли трябва да бъде снимана от двете страни?

 11. Здравейте Никола,

  Профилът ми във Фейсбук беше разбит.
  След подаване на форма за възстановяване кък Фейсбук и след получаване на инструкции от системата,установих,че всички данни в профила ми са сменени.
  Имате ли представа как да възстановя контрол върху профила си?

  Благодаря в аванс..
  Силвена

  1. Здравейте,
   Просто си сменете паролата на пощата с която влизате във facebook или:
   1. Сменете си пощата и сложете друга парола, по-сложна.
   2. Сменете пощата с новата във Facebook
   3. Сменете паролата си във Facebook.

   1. Здравейте !
    През 2012 г. Фейсбук профила ми беше откраднат.
    Случая е следният.Беше ми разбита абв пощата и следователно от там ми бе взет и профила.Нямах достъп до абсолютно нищо и така до ден днешен.През годините забравих каква беше пощата ми и какви пароли съм въвеждала.Днес с помощта на приятелка разбрах каква е пощата с която е създаден фейсбука но всички данни са променени ( като таен въпрос, таен отговор,рождена дата и т.н.) . Какво бихте ме посъветвали да направя в случая ??
    Искам да си върна профила , защото човека който го използва злоупотребява с него.През годините съм карала толкова много хора да докладват,че този профил е фалшив , но без никакъв резултат….

 12. Здравей! Реших да си направя нещо като служебен профил. Някой реши да ме докладва и ми го блокираха. Аз пък веднага си направих още един. И него ми блокираха. Почнах да пращам писма. Получих достъп до единия, за който бях изпратила лична карта, а до вечерта получих достъп и до втория, за който не бях пращала лична карта. Съответно единия вече не ми трябваше и го деактивирах. За съжаление обаче, докато се ядосвах с тези два профила, някой ми докладва личния. От 2 дни им се моля, пращам им шофьорска книжка, професионална карта, днес дори им пратих няколко лични снимки и го ударих на чувства. Прости си искам личния профил, на който имам страшно много снимки и поддържам от 7 години. Вече не знам какво да направя, за да ми го пуснат. Даже ще си закрия т. нар. служебен, който си направих само и само да си ми пуснат личния.

  1. Здравейте,

   1. Първо си изтрийте служебните профили, за да няма дублирания.
   2. След това добавете отново вашите лични данни в личния Ви профил – лична карта, сметка за ток (съвпадаща с адреса Ви по лична карта и Ваше име или сметка за телефон от последния месец).
   3. След като имате контрол над личния си профил си направете от него профил тип обществена фигура, как става:
   3.1. Отивате на този адрес – https://www.facebook.com/pages/create/migrate
   3.2. Избирате личния си профил да се превърне и в обществена личност и следвате стъпките.
   3.3. Всички Ваши приятели ще станат автоматични лайкове на страницата.
   3.4. На една от точките има опция, да не изтривате личния си профил, но да създадете обществен.

   Надявам се да Ви е било полезно.
   Успех.

 13. Здравейте. И аз също съм един от потърпевшите на блокирани профили във Фейсбук.Бях дори в профила си,когато се случи това!Както си пишех с един приятел в новият им месинджър…и изведнъж страницата се рефрешна и до там!все едно съм дал изход.При следващият ми опит да си влезна в профила ми изписа,че акаунта е забранен и край!Вече втора седмица се ядосвам с тия хора!Какво ли не им писах….какво ли не им пращах….не си правят труда даже и да ми отговорят и поне да ми обяснят причината!Писах по всички възможни начини…естествено културно и с уважение,но явно на тия хорица не им пука от нищо!Ни вест…ни кост от тяхна страна!?Без никакви предупреждения,или обяснения!?АБСОЛЮТНО НИЩО!Все едно профила ми никога не е съществувал!?И като гледам,колко време вече мина и на къде вървят нещата…започвам да губя всякакви надежди за възстановяване!?А имам доста важни и ценни за мен неща вътре!Но на кой му дреме?

  1. Здравейте,
   Хубаво е да не изпращате повече от две писма до тях.
   Изчакайте отговор. Погледнете и какви съвети съм дал в другите коментари, може и да са Ви полезни.

 14. Здравейте, преди 6 дена ми деактивираха профила във фейсбук и страницата, която управлявам(продавам дрехи, правя им реклама, която плащам всеки месец, дрехите не са на марка) след това на следващия ден ми забраниха профила. Аз им писах, (във Фейсбук като напиша име и парола и ми излиза,че профила ми е забранен и мога да подам жалба) снимах си и личната карта попитах какъв е проблема, написах, че в страницата си им дължа около 180$, а дебитната карта я блокирах, защото мислех, че са измамници, понеже никога не съм била предупреждавана и четох всички условия на Фейсбук и не съм направила нищо забранено. Вчера ми писаха това:
  Акаунтът ви беше забранен заради нарушаване на Условията на Facebook. За съжаление, това означава, че няма да можем да активираме повторно акаунта ви поради каквато и да е причина.

  Facebook е общност, където хората се свързват и споделят с приятели, използвайки истинската си самоличност. Това означава:

  – Акаунтът ви трябва да посочва истинските ви имена и рождена дата.
  – Личните акаунти трябва да представят само физически лица. Нарушение на политиката на Facebook е да се използва профил за представянето на нещо, различно от вас самите (например: знаменитости, домашни любимци, идеи, цели).
  – Използването на акаунта ви за многократно осъществяване на контакт с непознати за бизнес или любовни срещи не е позволено.
  Аз им отговорих, че е станало объркване, че не съм се представяла за друг човек, не съм искала приятелства на непознати, не съм писала грешна информация за себе си и не съм продавала от моя личен профил, а от страницата, която управлявам. Въпроса ми е как да докажа сега, че не съм нарушила нито едно от тези правила, прикачих файлове на снимки на личната си карта, мои снимки с роднини с приятели… Страницата ми имаше над 20 000 харесвания, профила го имам от повече от 6, 7 години. Да направя ли нещо друго.. искам да си я върна, а между другото написали са ми, че случая е затворен, това означава ли, че вече няма да ми получават съобщенията от този имейл от който ми отговориха?
  Извинявам се за дългия пост. Дано поне Вие знаете какво трябва да направя, за да ми я върнат

 15. От 21.02.2017 слетобяд на дъщеря ми профола в фейсбук е заключен и не може да си влезе.На какво се дължи това и как се поправя.

 16. Здравейте, преди 1 година както си седях в профила ме изхвърли, предполагам са ме докладвали.. Има ли някакъв шанс да си го върна.. ?

 17. Здравейте, имам нужда от помоща Ви.
  Моя профил във фб е недостъпен, не мисля че някой ме е блокирал или е откраднал профила ми, но наистина имам мн важни материали отностно работата ми.
  Вече 4 ден нямам фб…изпратих личната си карта като доказателство, че профила не е фейк.

  ФБ:Благодарим ви
  За съжаление, няма да можете да осъществите достъп до акаунта си, докато преглеждаме тези допълнителни документи. Оценяваме търпението ви и ще се свържем отново с вас веднага щом можем.

  Колко време ще продължи този преглед…и въобще ще стане ли?
  Моля Ви за помощ ;(

  1. Здравейте,

   Ако прочетете коментарите ще видите, че потребител с име “Дими” е чакал 2 месеца, но е успял да възстанови профила си.
   Никой не може да предвиди, важно е да имате търпение и да не им изпращате постоянно съобщения.

 18. Здравейте, през 2016 година, август месец, ми хакнаха профила, смениха ми емайла, телефонния номер и паролата от него. В паниката казах на приятелите ми да докладват профила, но не се съобразих, че може би няма да мога повече да имам достъп до него. Пишеше, че е деактивиран и тъй като е минало доста време има ли все още какво да направя ?

  1. Здравейте,

   Няма да ви го възстановят, защото е минало много време.
   За съжаление трябва да си направите нов.

  1. Здравейте,

   Пробвайте стъпките, които съм описал.
   Също така проверете пощата с която сте регистрирали акаунта си.

 19. Здравейте..
  Моят случай е почти като някой които прочетох. Преди няколко дена ми се заключи акаунта и иска да им пратя данни за този акаунта. Проблема е че от даденият акаунта е направена страница. Мога ли да влезна в нея без администратор.? Същото така как да им докажа за този акаунта че има ID като не е реален? Въпроса ми е колко време трябва да чакам за да я отключват и дали мога да си влезна в страницата без админ creator!?

  1. Здравейте,

   За България е невъзможно, но за САЩ има опция да активирате отделен вход за страница.
   Пишете им отново и кажете, че с този профил единствено управлявате реална бизнес страница във Facebook.

   Препоръчвам на всички да имат по два админа, за да не се укажат в сходна ситуация.

 20. И при мене е същия проблем, изведнъж ме изхвърли и пожелаха личната ми карта, пратих я, сега следвам вашият линк при което ми дава че не е disabled, явно е нещо друго,някой го е репортнал или незнам, мамицата им, когато е репортнат колко време ще отнеме? Разбира се репортването е неоснователно, не съм качвала каквото и да е….

  1. Здравейте,

   Пишете им, че имате много спомени във Facebook, че използвате социалната мрежа за контакти със семейство и приятели от чужбина.
   Покажете им снимки на които Ви има, за да докажете и прозрачността на профила си.

 21. Здравейте опитах се да помогна на роднина да вастанови профиласи и моя профил вече беше недостъпен за мен.немога да си вляза в стария профил както и да опитвам дори без да искам направих нов.моля да​ ми помогнете.

  1. Здравейте,

   Всички трябва да знаете, че най-грешното решение е да си направите нов профил, защото:
   1. Facebook е записал от кое устройство сте влизали преди и знае, че това устройство се опитва да създаде нов профил със същите имена.
   2. Facebook засича вашето IP и сценария от горната точка се повтаря.

   Следвайте стъпките и не правете нов профил.
   Трябва търпение, доста хора вече възстановиха профилите си чрез този пост.

   1. А да знаете как да възстановим стария защото стария ми трябва а не новия

 22. Здравейте преди час се опитах да вляза във ФБ профилът ми и се оказа че не мога-опитах и от компютър и телефон но ми изписа че изискват Дани които предоставих(телефон,имейл )и получих съобщение при повторен опит че се разглеждат предоставените документи!Опитах и със стъпките по-горе от вашите обеднения с лична карта преснимана но когато трябваше да изпратя всичко това ми изписа че профила с този имейл не е спрян-какво следва?трябва ли да чакам и колко?

  1. Здравейте.

   Това не са мои убеждения, а реален случай за който разказах и с който помогнах и помагам на много хора да разрешат проблемите си.

   На темата: Трябва да изчакате обратен контакт от Facebook – email, съобщение на посочения от мен линк в публикацията и т.н.
   Важно е да има обратна връзка, в противен случай Вие си пишете и те обработват заявка по заявка и се губи смисъла.

 23. Здравейте! Имам голям проблем моя профил се беше блокирал и аз си напарвих нов със същото име и парола сега обаче профила ми се разблокира но не мога да си вляза в първия ми профил

 24. Здравей,блокираха ми профила,защото дадох репорт на един профил,който е фалшив. Сега не мога да си влезна в профила. Направих всичко,което сте казали по-горе 😊, но не ми пращат съобщение. Как да процедирам ? 🙂

   1. zdr iskam da popitam feisat mi e haknat i mi e promeneno abv to po tozi na4in koito e po gore kak moje da si vaveda drugo abv za da mi doide tova soob6tenie ot tqh pri men a ne pri nego molq vi pomognete mi 4e tozi 4ovek e promenil parolata abv i pishe na hora s koito posle si imam nepriqtnosti molq vi pomognete mi

    1. Здравейте,

     На днешния ден е най-подходящо да Ви направя забележка.
     Ще отговарям само на смислено зададени въпроси, на хора които са пробвали всичко от публикацията ми и хора които пишат само на кирилица!

 25. zdr iskam da popitam feisat mi e haknat i mi e promeneno abv to po tozi na4in koito e po gore kak moje da si vaveda drugo abv za da mi doide tova soob6tenie ot tqh pri men a ne pri nego molq vi pomognete mi 4e tozi 4ovek e promenil parolata abv i pishe na hora s koito posle si imam nepriqtnosti molq vi pomognete mi

  1. Здравейте,

   На днешния ден е най-подходящо да Ви направя забележка.
   Ще отговарям само на смислено зададени въпроси, на хора които са пробвали всичко от публикацията ми и хора които пишат само на кирилица!

 26. здравейте искам да попитам защо всеки път като си направя акаунт до един час ми го изтриват и защо когато се опитам да си направя акаунт с email все ми иска телефонен номер тъй като аз съм дете не си слагам истинска снимка и телефонен номер защото не искам да поемам рискове а пък когато се опитам да си възтановя акаунта ми искат истинска снимка но и да дам снимка на себе си не можете да разберете дали съм аз защото аз не си слагам истинска снимка

  1. Здравейте,

   Отговора се намира във въпроса Ви.
   Сложете си истинска снимка и истински телефон.
   Имайте на в предвид, че всичко в интернет се архивира и както Facebook така и много други знаят всичко публикувано виртуално за Вас.

   Бъдете честни.

   PS: ако сте под 14 години сте в разрез с правилата на Facebook, логично е да не Ви позволят.

 27. Преди 2 дни без да разбера съм подал заявка за нулиране на паролата. На имейла си получих код от 6 цифри, но като го набрах на предложената форма, изписва го за грешен. При още два опита и нови кодове, ми изписа, че трябва да забавя темпото и че за кратко време има няколко дадени кода. Да съм почакал и опитам отново. Но не знам, докога да чакам и какво да предприема и дали да не се обърна към специалист ?

  1. Здравейте,

   1. Предполагам сте се опитали да влезете от ново устройство?
   2. Дори да не е така се опитайте да влезете от устройство на което сте влизали или никога не сте излизали за да влезете автоматично.
   3. Ако и това не става поискайте смяна на паролата, но за този проблем най-вероятно не приема паролата ви защото сте посочили друг телефонен номер.
   3.1. Сигурен ли сте че това е точния ви телефонен номер с който сте се регистрирали, може да е закрит или друг?
   4. Направете тези справки и пишете отново.

   Успех

 28. Здравейте, през 2011 г. ползвах един facebook акаунт. И един ден просто не успях да вляза. Пробвах чрез abv.bg, но от там ми казаха, че пощата е невалидна вече. В профила нямам добавен телефонен номер или друга поща. Има ли начин да го възстановя?

 29. Здравейте,и моят проблем е,че не мога да вляза в профила и страницата си! Моля Ви за съвет. От 09.06.2017 ми блокираха профила ,той е бизнес профил имам и страница . Когато се опитах да вляза ми поискаха ID,но се съмнявам,че ако им пусна собствената лична карта ще отблокират профила.Изпратих им лиценза на фирмата си и нищо! Не получавам e-mail с отговор, писах им и от други профили и пак нищо ! Много моля помогнете ми

  1. Здравейте,
   Следвахте ли стъпките, които съм описал.
   Как така е бизнес профил, ако сте мениджър на страница е друг въпрос?
   Те са спрели Вашия личен профил, нали така? Ако е така следвайте стъпките.

   1. Всъшност профила е с име :Strelbishten kompleks Apolo,а от там влизам и в страницата,която е: Аполо – Стрелбищен Комплекс . Днес влязох от този линк,който сте посочили,прикачам циценза на стрелбището и ми отговарят,че този профил не е блокиран. Съвсем се обърках 🙁

    1. Здравейте,

     1. Това е съвсем друг проблем.
     2. Всички профили на физически лица създадени с имена на бизнеси ще бъдат изтрити или са изтрите вече.
     3. Изобщо не си правете труда да си върнете профила, който е фалшив, защото физическо лице не може да се казва така и Facebook го знае.
     4. Имало ли е други администратори на страница?
     4.1. Ако е имало, помолете тях да Ви направят администратор на страницата Ви.
     4.2. Ако няма, което е доста неразумно, тогава сте загазили, но все пак.
     4.3. Опитайте се да последвате линка, който съм вписал по-горе, но този път въведете пощата на страница, надявам се да сте добавили имейл адрес и ако не бъркам страницата Ви, би трябвало да е: apolo_luxury [at] abv [.] bg.
     5. Успех.
     PS: Линка работи вече https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907

 30. А току що попълних първият линк и сега изписва следното:

  Your request couldn’t be processed
  There was a problem with this request. We’re working on getting it fixed as soon as we can.

 31. Здрасти
  И на мен ми спряха акаунта, но ми го спряха ,защото ,когато съм била на 9 (тогава е правен профила ми) не са давили да се пише година на раждане под 19** смисъл трябвало е да си над 18, и аз мисля че написах 1997 но изведнъж влезнах в профила ми и видях това което е писало и на вас, и пишеше че трябва да докажа и покажа годините на който изглеждам чрез лична карта ,паспорт но аз нямам тези години. Та въпросът ми е знаете ли как да покажа че съм на тези години!

  1. Здравейте,
   Определено трябва да изпратите преснимана личната си карта или червен паспорт.
   Не виждам какъв е проблема, освен ако нямате годините в момента.
   Друг вариант нямате.

   Успех.

   1. Да не стане някакъв проблем с това за личната карта,защото има много проблеми които стават заради лична карта

 32. Здравейте , и моят акаунт е заключен заради верификация на лична карта или друг документ , да не се знае кога ще го одобрят и дали изобщо ще го пуснат отново , лошото е че фори няма и към кого да се обърнеш в случая да питаш за срок , както е чакал Дими в чуждите сайтове пише до 48 часа . Има вариант със смяна на Ip адреса и се отключва за минути , но аз явно не правя точните стъпки ако някой и го е разгадал може да сподели има доста клипове във YouTube.
  Благодаря

  1. Здравейте,

   Срока в България е по-дълъг за съжаление.
   Надявам се им пишете на английски, а не на български, защото на български е малък шанса да ви разберат.
   Иначе ако си смените с прокси IP адреса на такъв от САЩ, може и да стане по-бързо.

   1. Виждам че със прокси Ip Китай или Хонконг става бързо явно Индийците имат същия проблем ,
    Дефакто аз не намерих адрес на който да им пиша на support … само линка който е на пощата за добавяне на документи .
    Благодаря ви за бързия,
    Ще следя темата

 33. Здравейте може ли да ми дадете информация как мога да си върна изтрит профил някой го е изтрил и сега немога да вляза

  1. Здравейте,
   Няма как някой да Ви изтрие профила.
   Може единствено Вие да го изтриете или някой с достъп до профила Ви.
   Също така има вероятност Facebook да го изтрият, но би следвало да получите съобщение на имейла си за това.
   Проверете имейла на първо време.
   Успех.

 34. Здравейте! Следвах стъпките за създаване на временна фейсбук поща, но не ми дава възможност да изпратя файл. Изписва, че мейла не е деективиран. Преди да ми спрът профила се бях включила от мобилен телефон, а не от компютър и те поискаха лична карта, но аз изпратих друга снимка. Личните документи не би трябвало да се изидкват в интернет пространството. Хскери постоянно атакуват фейсбук и да злоупотребят с твърде лични данни е опасно. Снимах личната карта като закрих номера и част от ЕГН, но не ми позволява да я изпратя.

  1. Здравейте,
   Не се притеснявайте да сканирате личната си карта и да я изпратите на Facebook, те няма да злоупотребят с личните Ви данни.
   Хакери и Facebook са два много противоречаюи си неща.
   Пуснете им пълната версия на личната си карта.
   Успех.

   1. Не ми дава да пратя нищо, защото ми изписвсс, че профила ми не е деактивиран

    1. Разбрах, защо не ми дава да изпратя формата. Оказа се, че хакери са присвоили ел.пощата ми, телефона и старата ми парола и са си наоравили порно профил паралелно с моя. По грешка написах старата си парола и установих горното. Изтрих този профил, но на следващия ден той беше отново активен. Уведомих фейсбук за това и тук идва пародията. Фейсбук ми изпрати линк на временна поща, където трябва да променя паролата и ел.адреса, за да разгледат проблема. Линка обаче води към хакерския профил

     1. Здравейте,
      Вие трябва да смените и паролата на пощата си, защото така те ви ресетват паролата за facebook постоянно.
      Оправете си имейла първо.

 35. Здравейте, моя акаунт е блокиран повече от 2 седмици, като съм подала документи във връзка с името, което използвам в профила. Пробвах всичко, описано по-горе, но изписва само “Ние ще разгледаме документите Ви….”

  1. Здравейте,

   При потребител по-долу е отнело 2 месеца, при други 2 седмици, при трети 2 дни, винаги е различно.
   Надявам се им пишете на английски.

 36. Здравейте!
  Аз също не успявам да си вляза в акаунта повече от седмица. 🙁 Същевремено в пощенската си кутия получавам известия за публикувани и коментирани неща от приятелите ми. Следвайки стъпките описани по-горе от Вас ми изписва “Този имейл адрес не принадлежи към деактивиран профил
  Този имейл адрес, който сте въвели, не принадлежи към деактивиран профил. Можете да обжалвате деактивиран профил само от този формуляр за връзка.” Моля за помощ! Благодаря Ви предварително!

  1. Здравейте,

   Ако ви изписва, че профила Ви не е деактивиран значи не е.
   Също така ако приятелите Ви виждат профила е друг сигнал че не е деактивиран.
   Ако е деактивиран, никой няма да може да го вижда, моля проверете първо това.

   Успех

   1. Здравейте отново, за жалост приятелите ми не ме виждат, а и не ме откриват 🙁 …. дори в месинджъра им излизам като Facebook потребител. Извинявам се ако съм нахална!

    1. Здравейте,
     Не сте нахална.
     Тогава трябва да направите справка дали случайно не сте се регистрирала с друг имейл.
     Прегледайте в имейла си, който предполагате, че е точен дали имате имейл от Facebook при регистрацията на профила Ви.
     ако нямате, значи трябва да си спомните кой е имейла им.

     1. Благодаря Ви за отговорите и търпението!
      Това е имейла с който съм се регистрирала и влизала от 2014 г.
      Явно ще си направя нов профил.
      Искрено Ви благодаря за информацията, която споделяте с нас потребителите!

     2. Здравейте,
      Съжалявам, че не се получи при Вас, но всеки случай си е индивидуален малко или много.

      Успех

 37. Здравей, моят акаунт също е забранен, следвах стъпките и ги попитах защо акаунта ми е блокиран и дали е за определен период от време. Получих следния отговор:

  Установихме, че не отговаряте на изискванията да използвате Facebook. За да научите повече за правилата на Facebook, прегледайте Декларацията за права и отговорности на Facebook:

  https://www.facebook.com/legal/terms

  За съжаление, от съображения за сигурност и защита не можем да предоставяме допълнителна информация за причините, поради които акаунтът ви е забранен. Оценяваме проявеното от вас разбиране, тъй като това решение е окончателно.

  Благодарим,

  Има ли смисъл отново да им пиша, но да е по-искрено? Не съм получавал никакви предупреждения, профила е стар, личен и го ползвам рядко.

  1. Здравейте,

   Тук вече няма спасение, но поне мога да Ви кажа каква е причината.
   Докладван сте от някой за: детска порнография, сексуални подбуди, расистки обиди или нещо подобно.
   Реално Вие може да не сте го направили съзнателно, но някоя снимка или нещо такова да е съдържала подобно съдържание.
   Facebook са изключително строги спрямо изброените нарушения на правилата им.

   Няма да Ви възстановят профила.
   Успех

 38. Здравейте, поздравления за статията ви и инфото, което сте изложили. На мен също ми бе спрян профила заради името, тъй като някой ме е докладвал. Не изпратих данни от личната си карта, а само снимка. 11 дни по късно получих Смс, че профила ми е активен и вече мога да вляза и да го ползвам. Е да, но не. Нямам достъп, смених паролата..изпратиха ми код за достъп и не става и не става. Всеки път ми изписва, че ще проверят подадената информация и ще ме уведомят. Вече трета седмица така. Профила ми ни излиза в търсачката и си нямам на идея, какво се случва.

  1. Здравейте,
   Благодаря.

   Имате ли временна пощенска кутия с която да комуникирате с Facebook?
   От устройството, което ползвате най-често Facebook ли се пробвате да влезете?

   1. Благодаря ви за помощта. Да от телефон и лап топ влизам..от време на време правя опити и от на мъжа ми телефона да вляза. Нямам на идея за какъв временен имейл става въпрос, изобщо нямам връзка за коменикация с фейсбук..единствените съобщения, които получих от тях бяха на пощата ми, че някой се е опитвал да влезе в моя профил…ако не съм аз да сигнализирам..е да, аз съм, но не става и не става 🙁

    1. Преди малко отново получих съобщение, че мога виче да вляза и в пощата и на телефона с линк от където да вляза, но при опит от моя страна отново ми изписва, че ще прегледат профила ми и ще ме уведомят допълнително ако има нещо.

     1. Здравейте,
      Отгварям и на двата ваши въпроса (уточнения).

      В предния коментар казвате, че използвате няколко различни устройства за вход.
      Използвайте само и едниствено само едно устройство от което сте влизали най-често (вашия телефон) иначе те си мислят че някой се пробва да пробие профила Ви.
      Също много важно условие е да използвате същия браузер и интернет, ако сте ползвали различен също е възможно да заключат профила Ви.

      Това важи за всички:
      Използвайте най-често използваното устройство, браузер и интернет доставчик, както и местоположението от което най-често влизате във Facebook!

     2. И на мен ми се случи същото вече 1 ден и няма никаква информация нито ме пуска да вляза какво да направия вашия оправи ли се кажете ми как да постъпия

     3. Здравейте,
      Ще трябва да поправите нещата от предния ми коментар и тогава ще е нужно повече търпение от един ден.

  1. Здравейте,

   Според мен сте използвали друг имейл адрес за регистрация във Facebook, както гласи и съобщението от тях:
   “Този имейл адрес, който сте въвели, не принадлежи към деактивиран профил. Можете да обжалвате деактивиран профил само от тази контактна форма.”

   Проверете и се опитайте да си спомените точния имейл адрес.

   1. Абсолютно сигурен съм ,че това е имейла на акаунта просто е абсурдно всичко това…

    1. Здравейте,
     Съжалявам да го прочета.
     Освен да пробвате след време, друг вариант не виждам.
     Остава Ви да направите нов профил ако няма реакция от тях след месец или два.

 39. Ясно, разбирам. Откакто ви четох влизам само от едно място.., но за сега и това не е достатъчно, поне при мен прамяната е никаква. Ако има развитие ще пиша, но за сега нищо…започнах да получавам ежедневни смс с линкове от които ме призовават да видя плофила на някой приятел и това е, за съжаление. Благодаря ви и дано скоро намерим решение по въпроса 🙂

 40. Как си представяте да ви дадем личната си карта?!Това е личен документ!Не може да си снимаме документа за самоличност и да го даваме на фб за да си въздановим профил!Като ще искат лична карта да си качват тяхната!По-добре е да си направя нов профил отколкото да си дам личната карта!аз трябва да не съм в ред че да си дам личната карта!Това никога няма да стане!

  1. Здравейте,
   Не аз ви искам личната карта а facebook.
   Такива са правилата им, аз не мога да кажа кое е редно и кое не.

 41. След като ми поискаха самоличнността и не си написах истинското име а прякора които също се пиша в фейзбук това проблем ли ще е и колко време отнема това да прегледат самоличноста ми и да решат

 42. Здравейте, акуанта ми е блокиран от няколко дни. Писах в помощния център, но не получавам отговор. Направих си нов фейсбук, но няма и след 30 мин автоматично ме изхвълиха и получих съобщение, че са забелязали подозрителна дейност и поради тази причина профила ми е блокиран! Възможно ли е IP-адреса да ми е блокиран? Според Вас какъв е проблема?

  1. Здравейте,
   Разбира се, че Facebook следи IPто ви, както и Mac адреса на устройството ви.
   Аз затова повтарям вече година да не се опитвате да излъжете система зад която седят много по-умни хора от нас, а да следвате стъпките и да чакате търпеливо.
   Явно не Ви се чете.

 43. Здравейте ,от няколко дни не мога да вляза в профила си поради грешна парола ,след многократни опити акаунта ми беше блокиран.При опит да възстановя акаунта си чрез промяна на паролата ,не можах да установя връзка чрез имейл ,не получавах кода на дадения имейл.Изпратих сканирана лична карта с написан телефонен номер вместо имейл,тъй като при опит да изпратя съобщението с имейл ми излизаше Incomplete Form
  It looks like you forgot something or entered something incorrectly. Please make sure you’ve included all of the required info.
  Тъй като изпратих съобщението с написан телефонен номер как трябва да получа отговор ?

  1. Здравейте,
   Направете скриин шот на грешката и ч качете тук, но предполагам че не сте въвели нещо коректно, което те искат.

  1. Здравейте,
   Сигурна ли сте че това е имейла с който сте се регистрирали.
   Също така името дали съвпада с Вашето което е имал профила?

  1. Здравейте,
   Махнах линка за да не Ви показва лична информация.
   Профила Ви не е блокиран, просто не можете да влезете с правилна парола и име.
   Моля, да поискате промяна на паролата от Facebook и като я получите на имейла си да се опитате да влезете с новата парола.
   Преди това си сменете паролата на имейла за всеки случай.

   Успех

   1. проблема е там че като поискам промяна на паролата не получавам нищо в пощата

 44. тъй като при регистрация не съм вписвала телефонен номер не ми позволява да възстановя чрез смс

  1. Здравейте,
   Моля, да проверите дали не влиза в спам папка или друга папка – социални мрежи и т.н.
   Ако и там я няма, значи е правено с друг имейл.

 45. А бихте ли ми уточнили какво означава съмнителна дейност във фейсбук? Получавам съобщение, че ми трият профила поради тази причина.

   1. Фейсбука ми е регистриран с телефон, не съм ползвала емайл при регистрацията. Бях си влезнала във фейсбук когато системата ме изхвърли и получих следното съобщение: акуанта ви е деактивизиран защото имаме съмнение, че се извършва съмнителна дейност. Моля изпратете снимка на която лицето ви се вижда добре, ще се свържем с вас за допълнителна информация. Изпратих им снимка, но до сега никой не се е свързвал със мен. Направих си нов профил от друг телефон, но после като си влезнах от моя се повтори същото-изхвърли ме и отново получих същото съобщение. Един приятел си влезна от моя телефон във фейсбук, вече и неговия профил е блокиран пак поради същата причина, съмнение за подозрителна дейност! Тук е момента да вметна, че не извършвам подозрителна дейност! Писах многократно в помощния център и не получавам отговор. Втория фейсбук който направих е направен със емайл на който преди два дни получих съобщение, че имам проблем с влизането и директнен линк към фейсбук както и код за смяна на паролата. Но отново не мога да вляза защото, като вкарам кода ми изписва следното-Благодаря, че изпратихте снимка скоро ще се свържем със Вас. Но това скоро така и не идва, вече трета седмица съм без фейсбук.

    1. Здравейте,
     Допуснали сте грешка, като сте създали нов профил, както и приятеля Ви.
     Сега освен да чакате нямате друга алтернатива.
     Трябва дс мислим логично и да не създаваме нови профили, а да чакаме търпеливо, въпреки, че не винаги става бързо за съжаление.

 46. Здравейте,искам да винпопитам дали някой знае как да върна профила,тъй както ми изтриха фб без причина и както влязна с парола пише,че е блокирана профила ми качвсм снимка,че на на абв поща пише,че имам профил а както влязна д паролата дава проблем с информацията?Може ли някой да ми помогне ако знае как да си върна профила?

  http://prikachi.com/images.php?images/605/9153605I.png

  http://prikachi.com/images.php?images/607/9153607V.png

  1. Здравейте,
   Трябва да изчакате да получите отговор от Facebook, но ми прави впечатление, че сте отворила Facebook през браузера си, дали не сте използвали приложението за Andrpoid или iPhone за работа във Facebook преди това.
   Ако е така, това е и причината.
   Влезнете през приложението и е хубаво да го направите от мястото, което сте използвали най-често, говоря за физическия Ви адрес.

 47. Здравейте,
  Искам да ви помоля за съдействие да си възстановя профила във фейсбук. Акаунта не ми е изтрит, получавам известия по мейла, даже два пъти ми пишат нещо от рода на “явно имате затруднения при влизане в профила си, кликнете на този линк и т.н.” /или нещо в този дух/, но резултата е все един и същ : Thanks for your help
  Ще прегледаме подадените от вас документи и ще се свържем с вас. Ако ни трябва допълнителна помощ за потвърждаване на името ви, ще поискаме допълнителна информация.
  Поискаха в началото да кача снимка/или беше документ/ – качих профилната си снимка.
  Може ли да ми кажете на какъв адрес да им пиша, или въобще какво да направя?

  1. Здравейте,
   Не разбирам защо не можете да влезете в профила си?
   Забравили сте паролата си или имейла с който се логвате?

 48. Здравейте, вчера към 19.30 един приятел ми изпрати как е създаден фалшив профил, с моите снимки. Аз веднага го репортнах и казах, че това съм аз, но по-късно вечерта ме изхвърли от системата и ми изписа специално съобщение, че профилът ми е деактивиран, натиснах това да го обжалвам, изпратих поне 10 снимки.на.личната си карта+ дебитната , изпратих сърцераздирателни обяснения колко много държа на фейсбук и профила си, обясних допълнително как ми е цялото име, което.е.еднакво с имейла, дори взехнах в линка, който вие сте дал, но то си ме пренасочи към предишните ни съобщения с фейсбук. Защо ми отговарят през 5-6 часа със съобщението, че снимките не било много ясни и трябвало да се види по-добре,а телефона ми е със 16мегапиксела задна и просто не знам. Какво да правя, ще се поболея вече? 😢

  1. Здравейте,
   Сканирайте личната си карта от двете страни, не давайте дебитни карти в никакъв случай.
   Просто ги искат сканирани.
   Някой е репортнал вашия профил като фалшив най-вероятно.

 49. Здравейте!
  Вчера ми деактивираха профила, последвах всички ваши стъпки, но където ми искат абв-то или телефонен номер, като сложа абв и ми изписва, че не съществува акаунт с такова абв, аз винаги съм си влизала в профила с тел номер, как мога да се свържа и с абв? А другият ми въпрос е дали е възможно профилът ми да не се възстанови?

 50. Здравейте, тъй като вашата информация е единствената полезна, която открих
  на български, си позволявам да ви пиша и за моя случай. От два дни нямам достъп до
  профила си. Той беше хакнат преди около 2 седмици и тогава докладвах на Фейсбук,
  смених паролата си и преминах всички стъпки за защита. Нещата се оправиха, но може
  би това е някаква закъсняла реакция на този проблем. Сега Фейсбук ми съобщава следното:

  http://prikachi.com/images.php?images/746/9154746w.jpg

  http://prikachi.com/images.php?images/747/9154747v.jpg

  Прочетох всичко написано от вас, посетих линка, попълних името си, качих
  две снимки на личната си карта, но получавам известие:

  “Incomplete Form
  It looks like you forgot something or entered something incorrectly. Please make sure you’ve included all of the required info.”

  Има ли друг начин да пиша до Facebook, за да потвърдя самоличността си и изобщо какво мога да предприема?

  1. Здравейте,
   Благодаря Ви за оценката.
   За съжаление това е единствения ми известен начин.
   Опитайте отново от устройството с което сте използвали Facebook, както и от същия интернет доставчик.
   Това може да е причината.

 51. Днес получих следното съобщение: Преди да е възможно логването във Facebook трябва да потвърдим вашата самоличност. За да ни помогнете в това, трябва да имате достъп до някой от имейл адресите, които сте поставили във вашия Facebook акаунт. Нуждаете ли се от помощ за достъпа до имейл?
  Ако загубите паролата за електронната си поща, следвайте една от връзките по-долу, за да научите как да зададете нова парола на електронната си поща с главните доставчици на електронна поща:
  Gmail
  Windows Live Hotmail
  Yahoo! Mail
  If your email was provided by a school or business, please contact that organization directly.
  Проблемът е, че аз съм ползвала само телефон при регистрацията а не емайл адрес. В този случай как да постъпя?

  1. Здравейте,
   Би трябвало да сте попълнили ваш имейл адрес, ако не сте няма как да ви помогна.
   Задължително е да поставяте имейл, независимо от типа регистрация, защото идват такива неприятни моменти в които никой не може да Ви помогне.

 52. Фейсбука който е регистриран със телефон за съжаление е изтрит. Но втория който си направих със емайл бе пуснат сутринта. Получих съобщение в АБВ, че мога да се върна обратно във акуата си. Пет минутки след като си влазох в профила отново ме блокираха, защото са забелязали необичайна активност! Нищо не съм направила имах около 70 човека в приятели и приех две покана за приятелство, аз не съм пращала покани! За каква активност става на въпрос? Това се случва няма и десет минутки след като си влазох във фейсбук, не съм извършвала никаква дейност. Имах още един профил който направих след като първите два ми бяха деактивирани. Той също е направен с телефон, (регистриран е със същия телефон който ползвах при първата регистрация и който вече е изтрит) не съм ползвала емайл. Във него също успях да вляза, но се получи същата схема- изхвърли ме! Исках да вляза във този фейсбук за да го изтрия, защото не мога да ползвам два, но не успях защото ме блокираха! Възможно ли е пак да са ме блокирали, защото са забелязали, че едно и също лице влиза в два профила? Това е единствената причина според мен, не намирам друго обяснение. Другия проблем е, че когато пиша в помощния център за този фейсбук който е регистриран със емайл и който смятам да ползвам ми излиза, че този емайл не е деактивиран!

  1. Здравейте,

   (Извинявам се за късния отговор на всички)

   Да това е причината, влизате и в двата профила, отговора ми важи и за двата Ви коментара.

 53. Здравейте, отново:) Вече два пъти ми пускат профила и след няколко часа го спират, защото са забелязали прекалено активна дийност от профила ми! Възможно ли е да имам някакъв вирус? Не е възможно да ми го спират и пускат толкова често от фейсбук.

 54. Здравейте,от вчера ми искаха потвърждение на име в facebook и вече един ден не мога да вляза изписва ми Ще прегледаме подадените от вас документи и ще се свържем с вас. Ако ни трябва допълнителна помощ за потвърждаване на името ви, ще поискаме допълнителна информация.Какво да направя?

  1. Здравейте,

   (Извинявам се за късния отговор на всички)

   Чакате, ако няма отговор им изпратете снимки, както съм посъветвал и едно хубаво искрено писмо…

 55. Аз се рсзправях с една страница на измамници и взели, че мен докладвали като такава. Фейсбук ми поиска документ, с който да удостоверя, че съм аз, като подчерта, че мога да скрия важните данни, само името да ми се вижда. Изпратих снимка на дебитна карта, но явно не са я приели и ми блокираха профила. Пратих им същата снимка плюс такава на лична карта, пак се вижда само името, както поискаха. Повече от два дена нищо не става, но няма какво да направя. Надявам се да ми възстановят профила и повече да не ме занимават.

  1. Здравейте,

   (Извинявам се за късния отговор на всички)
   И да криете и да не криете данни няма голямо значение, скриете номера на картата и последните 4 цифри от ЕГН.

 56. Здравейте , искам да споделя малко по нагоре във коментарите бях писала за моя проблем , фейсбук профилът ми беше заключен заради искане от фейсбук идентификация на имената ми при предоставената им информация от лична карта /имена и снимка без данни /карта библиотека студентска книжка карта и т.н профилът или случаят беше приключен вчера тоест от 19.06.2017 до 8.08.2017 като имената ми бяха променени служебно , така че каквото и да правите и прокси да сменяте и да пишете на съпорт за съдействие нищо няма да се случи обратна връзка няма , но си направих втори фейс със нов имейл сега и двата работят използвам случая да изтегля информацията която ме интересува , че не се знае до кога ще работят . Поздрави и търпение станахме много зависими с тази социална мрежа 🙂

  1. Здравейте,

   (Извинявам се за късния отговор на всички)
   Благодаря за споделения случай, всеки е индивидуален при тях.

 57. Здравейте! Следвах стъпките както сте ги описали, но така и не получих имейл до 20 минути. Каква е причината според Вас?

  1. Здравейте,

   (Извинявам се за късния отговор на всички)

   Изчакайте 1 час, 1 ден и проверете пак, ако не получите значи имейла Ви е друг.

 58. Здравейте имам следния проблем със фейсбук немога да влизам във него като искам и незнам и защо стана така изписва ми че временно няма да мога да влизам и да изчакам няквъв отговор има ли вероярност да влизам и да го позлвам като преди???

 59. Нико! Благодаря ти брат следвах твоите инструкции и си върнах профила! Страхотен си братле! Жив и здрав да си за да се радваш на семейството си! Още един път благодаря!

  1. Здравейте,

   (Извинявам се за късния отговор на всички)

   Най-сетне някой да си оправи профила и да изкаже благодарност, радвам се за Вас.

 60. Здравейте. Профила на майка ми беше деактивиран и не можем да влезем с емейл нито телефонен номер. Опитах да следвам инструкциите тук но не мога да зарърша подаването на сигнал за откраднат профил тъй като изобщо не намира емейла с който е бил регистриран ш Фейсбук. по-лошото е ,че не знам и как да взема права поне на страницата която е направена именно от закрития профил моля за помощ. Нямам достъп и до имейл тъй като и там бързо са сменили данните

  1. Здравейте,

   (Извинявам се за късния отговор на всички)

   Това вече е сериозен проблем, пишете да посочения в мен url адрес и от вашия профил и обяснете всичко.
   Също така представете примерно търговско решение, за бизнеса или официален документ.
   Така ще си върнете страницата.
   Винаги слагайте по 2,3 админа – това е пример защо!

 61. Здравейте! Забравих си паролата на фейсбук и когато поискам код за нулиране на паролата /съответно изпратен на имейл или чрез смс/, но такъв не получавам. И имейла и телефонният ми номер са активни и не ми изпращат нищо, вече опитах няколко пъти. Попълних и горепосочения формуляр с участието на копие от лична карта и нищо….

  1. Здравейте,

   Може би нито имейла, нито телефона е правилен.
   Вижте в хронологията на имейла си дали имате имейл от Facebook за регистрация на профила от датата когато сте го правили.
   Ако имате значи е точния имейл и ще дойде нов с парола, вижте във всички папки – SPAM, Junk и т.н.

 62. Здравейте! Преди около месец след като си влязох във профилът си излезе страница ,в която искаше някаква снимка (за доказателство ли и аз не знам),в която трябва да има мои приятели и самата мен. Та след като изпратих двете снимки всеки път щом се опитам да вляза във фейсбук профила ми ми излиза друга страница. На нея пише, че в момента няма да имам достъп до профила си ,защото проверявали ,,документите”. Въпросът ми е : дали някога отново ще мога да имам достъп до акаунта си или да го шчитам за изтрит?

 63. Здравейте,
  Моя казус е такъв 1во. не можех да вляза във Фейсбук. опитвах по какви ли не начини и не ставаше. Бях го качил на няколко устройства но ги истрих всичките, искаше ми кодове от трима мой приятели от пет които бяха избрани от Фейсбук. пратих им ги и пак не става мина известно време започнах да получавам известия на пощата на мой приятели от Фейсбук .преди не ми пращаше даже и код за промяна на паролата но сега ми праша код за промяна на паролата после ми праща код за потвърждаване на пощата но не знам къде да го въведа няма продължение и неми сменява паролата и след всички тези усилия пак не мога да си вляза в профила какво мога да направя още за да мога да си върна профила ще сам ви страшно благодарен ако можете да ми помогнете благодаря.

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Проверете дали нямате друго устройство от което да сте логнат във Facebook и това да е причината да Ви дава двустепенно потвърждение.

 64. Здравейте. Това може би е най-адекватната статия по проблема, който имам в момента. Преди два- три дена получих съобщение от екипа на фейсбук, че някой ме е докладвал и затова искат да им докажа чрез документ за самоличност, че на профила съм аз. Сега в събота им пратих снимка на паспорта ми, но вече втори ден не получавам отговор..:(

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Пробвайте да им изпрати лични снимки и сърцераздирателно писмо, колко уважавате платформата им.
   Благодаря Ви за оценката, всъщност почти не разбирам от Facebook.

 65. Здравейте, от вчера профилът ми във фейсбук беше блокиран. Причината вероятно е свързана със споделяне на публикации за продажба от страницата ми в личния профил и в групи за продажби. Профилът е лично на мое име и го използвам, както за комуникация с приятели, така и за бизнес цели. Изпратих снимка на личната си карта заедно с обяснение и мейлът ми вчера, но не съм получил от фейсбук все още никакъв отговор на мейла. Това нормално ли е или да опитам пак?

  Благодаря

 66. здравейте,
  от 26,10,2017 не мога да си вляза в профила:
  изписва ми това:
  Благодарим ви
  За съжаление, няма да можете да осъществите достъп до акаунта си, докато преглеждаме тези допълнителни документи. Оценяваме търпението ви и ще се свържем отново с вас веднага щом можем.
  Не знам защо и не знам как да го оправя.
  няколко пъти ми изпращаха код на подаденият от мен имейл в контактите, за да продължа.
  Подканваха ме с имеили да се върна във фейсбук с едно щтракване…..
  След като въведа кода предлага или да променя паролата или да продължа.
  И в двата варианта стигам до същото:
  Благодарим ви
  За съжаление, няма да можете да осъществите достъп до акаунта си, докато преглеждаме тези допълнителни документи. Оценяваме търпението ви и ще се свържем отново с вас веднага щом можем.
  Някой има ли идея как да си върна достъпа?
  В същото това време, ежедневно получавам известия на имейла за покани и активности от групи в които членувам – явно акаунта ми работи. Но аз не мога да влизам и ако някой ме търси, ме няма /фейсбук user/
  Моля за съдействие

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   По-долу писах за този проблем.
   Имате едномесечно наказание, трябва да изчакате, ако сте пристрастен, като всички нас пробвайте с малко туитове.
   Успех

 67. Здравейте и аз съм вече месец така,поискани документи,профила изчезна от системата,попъвлах и този формуляр ,който сте дали,но не ми дава да го изпратя -изаписва ,че емайл адреса не предналежи към деактивиран акаунт,постоянно по емайка ми се праща смяна на паролата ,но пак не става,изаписва ,че се разглеждат документи,тъпсихология и емайл на Support, но не намерих!Имам и група,която е важна!Бихте ли ме посъветва ли какво да направя повече от това,което съм!

 68. Аз наскоро включих “двуфакторно удостоверяване” обаче ми се прецака телефона и не мога да вляза от друго устройство… Другото което е не получавам смс с код.
  А от както съм включил двуфакторното удостоверяване не съм влизал през други мобилни устройства или компютри
  Снимах си шофьорската книжка и я изпратих описах проблема обаче няма никакъв отговор

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Когато влизате от лаптопа си, трябва да получавате на телефона нотификация, че някой иска да влезе, потвърдете че сте вие.
   Но ако сте направили обратното, отидете на кафене с друг интернет и повторете упражнението.

 69. Добър ден . Имам въпрос как да си върна старият профил във Фейсбук , като от там е блокиран поради неясни за мен причини и всеки опит да направя нов акаунт със мое собствено име отново бива блокиран от там директно .
  Искам да разбера има ли някакъв начин да си върна старият профил или да си кореспондирам със тях .

 70. Акаунтът е забранен
  Акаунтът ви е забранен. Ако имате въпроси или притеснения, можете да посетите страницата ни с ЧЗВ тук.
  Премахнахме или деактивирахме достъпа до съдържанието, публикувано във Facebook, поне поради една от следните причини:

  Получихме сигнал от трета страна, че съдържанието, което публикувате, нарушава или по друг начин нарушава правата си
  Управлявахте страница, представляваща фирма, организация или друго лице, за които имаме основание да смятаме, че не сте упълномощени да представлявате
  Ако профилът Ви също е деактивиран, възможните причини включват, но не са ограничени до:

  Повтарящо се нарушение или нарушение на поведението след получаване на едно или повече предупреждения от Facebook.
  Предполагаемо нарушение на търговската марка.
  Представяне на самоличност на предприятие.
  Неправилно представяне на самоличността: профилите в Facebook са предназначени да представляват отделно лице. Групи, клубове, фирми и други видове организации не могат да поддържат профили.
  Facebook не е в състояние да се произнася по спорове между трети страни. Ако смятате, че тези доклади не се правят добросъвестно или са неточни, Ви предлагаме да се свържете със страната, подала жалбата, за да обсъдите това допълнително.

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Чакате месец и ще се оправи, това е един вид порицание, писал съм за това.

 71. Направих стъпките,които описвате и когато “изпратих” излезе съобщение,че нещо пропускам….не разбирам защо….не че съм добра с компютъра,никак не ме бива…Благодаря ! Блокират ме за нещо,което не е вярно…т.е. че съм качила неприлични снимки(сексуални)как стигат до този извод,като няма НИКАКВА подобна

 72. Пиша почти веднага,защото ме “пуснаха” 🙂 трябваше да премахна мои снимки,които качих преди няколко дни…така и не разбрах мотива им….. нямаше нищо скандално….седнала на дивана с усмивка на лице… явно някой ме е разсъблякъл с поглед(шегувам се… на 56 години съм) …хехехе… Успех на всички и весели празници мили мои сънародници.Бог да ви благослови

 73. здравей благодаря ,че си си направил труда да помогнеш на нас ,но при нашият случай не става не илизат три колонки за писане а само две .при натискане за изпращане на информацията пише че може би липсва нещо и не иска да се изпрати.

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Може ли скрииншот за да видя какво точно лиспва.
   Пробвайте от друг браузер.

 74. Здравейтее искам да попитам каква може да е причината за това което ми изписва повече от месец има ли вероятност отново да си върна профила във мрежата е актуален но ми изписва това, също така следвах вашите препоръки и пак като попълня всичко ми изписва че няма деактивиран профил на тази поща а дефакто немога да влязя във ФБ…Благодарим ви
  За съжаление, няма да можете да осъществите достъп до акаунта си, докато преглеждаме тези допълнителни документи. Оценяваме търпението ви и ще се свържем отново с вас веднага щом можем. Може ли някак си да ми дадете някакъв савет какво да правя. Весели празници!

 75. Здравейте и аз съм с проблем блокираха ми профила не съм качвала снимки не съм споделяла неща единствено в една група си пиша нищо друго не мога да разбера защо ме блокират писах им отговор никакъв.не мога да създам и нов профил

 76. Здравейте! Проблемът ми е следният: направих профил на баща ми във фейсбук преди около 10 дни вече(той не е много на “Ти” с технологиите, но иска да бъде по-социален), въведох реална информация за него и негова снимка за профилна и малко след това бях помолена да кача снимка, на която ясно се вижда лицето му. Направих го и бях изхвърлена от профила му. Няколко дни по-късно като се опитах да вляза ми изписваше, че профилът е забранен. Попълних жалба и написах, че е забранен може би по грешка, защото според мен поне не нарушавам никое от правилата на фейсбук. След няколко дни профилът беше пуснат, успешно влязох в него, изпратих покана от профила на баща ми на моя профил, след което същото нещо се повтори. Днес сканирах негов паспорт, закрих повечето данни, оставих само името му, снимката му и датата му на раждане. В форум на фейсбук прочетох, че другите данни не се изискват и можем да ги закрием. Освен паспорта, изпратих и учтив имейл към екипа на фейсбук като им обясних, че съм готова да премахна всякакво съдържание, което не е по правилата и ги помолих да ми кажат кое правило съм нарушила. Все още нямам отговор, разбира се съм наясно, че не могат да ми отговорят веднага, но искам да попитам дали знаете какъв е срокът, в който ще прегледат информацията, която съм изпратила и дали има вероятност да отхвърлят документа за самоличност, защото е паспорт, а не лична карта? Благодаря предварително, ще се радвам ако някой сподели дали е имал подобен проблем и ако да, как го е разрешил. Мога да направя нов профил на баща ми, но съм въвела телефонния му номер за по-голяма сигурност на профила, но дори и без него се страхувам, че същата процедура ще се повтори и със следващия профил. Поздрави!

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Не правете нов профил.
   Добавяйте телефонен номер който не използва за други профили, така увеличавате сигурността и доверието към профила.
   Предполагам, че причината е че сте влизали от едно и също устройство в два профила и това е обикновенно се приема като опасно действие от Facebook.

 77. Здравейте,моят казус накратко е следния.na 24.12.2017 деактивирах профила си във Фейсбук и когато на 06.01.2018 поисках да вляза и активирам акаунта си ми изписва само че акаунта ми подлежи на изтриване и заявката ми не може да бъде обработена.Моля ви за съвет как да си върна профила.Не съм наказван от Фейсбук за нарушения.Благодаря.

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Следвайте стъпките:

   If you’d like to come back to Facebook after you’ve deactivated your account, you can reactivate your account at anytime by logging in with your email and password. Keep in mind, if you use your Facebook account to log into Facebook or somewhere else, your account will be reactivated. This means your Facebook profile, including things like your friends, photos and posts, will be completely restored. Remember that you’ll need to have access to the email you use to log in to reactivate your account.
   To permanently delete your account: Permanently deleting your account means you won’t ever be able to reactivate or retrieve any of the content or information you’ve added. If you’d like to permanently delete your account with no option for recovery, please contact us.

 78. This email address does not belong to a disabled account
  This email address you entered does not belong to a disabled account. You may only appeal a disabled account from this contact form.
  Здравейте може ли някой да ми каже защо и каква е причината.. благодаря

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Имейла ви не съответства на профила, който се опитвате да оправите.

   1. По абсолютно същият начин ми изписва съощение и на мен ,като фейсбука ми отговаря на този имейл и аз продължавам да получавам имейли,че съм добавяна в групи в който съм искала да съм член! Забравих да спомена,че изпратих снимка за да докажа профила си!

    1. Пропуснах да кажа също ,че мога да си сменям паролите за достъп,но немога влезна иска снимки-който всъщност изпратих!

 79. Здравейте! Писах си с някакъв много представителен ,но сега като влязох,профила му е закрит и на съобщенията където ги е писал той,пише ,че профилът му е закрит и изисква проверка.Има ли някаква опасност за мене, ако е фалшив и може ли той да е качил съобщенията публично във Фейсбук.

 80. Здравейте.Опитах се да вляза в стария си профил вчера,за да го изтрия.Тъй като съм забравил паролата си опитах да я сменя, но ми изписа че не съвпада пощата с профила..Потърсих екипа на абв.Отговориха ми,че е изтрита защото не е влизано в нея 6 мес.Не мога да използвам и тел.номер,защото отдавна е изтекъл и не се ползва.Искам да ви попитам има ли шанс да го изтрия?

 81. Здравейте ! Направих си профил в фейса но още докато вляза и ме блокираха. Започна всичко което се описва по горе. Първо искаха снимка на моето лице. Качвах ежедневно снимка много дни подред и един ден ме отблокираха но едва успях да си кача снимка в профила пак ме блокираха. Всичко започна отново и след няколко дни поискаха документ за самоличност. И това направих и отново ме отблокираха но едва успях да направя гаджето си първият ми приятел в профила и ме блокираха отново. Сега отново искат да кача снимка на лицето си но когато го правя ми казва че не е успешно и да си проверя връзката с интернет и да опитам отново. Опитвах и от телефона на приятелката ми и все същото. А когато искам да пусна жалба за деактивиран акаунт ми казват че не ми е деактивиран. Благодаря

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Предполагам има друг проблем с друг профил, който използвате от същото устройство?

 82. Здравейте,
  Занимавам се с изработване на аксесоари за сватба,кръщенета,рожденни дни и други(ръчна изработка).Имах профил,който бях създала с цел профажба на изработеното от мен.Профилът ми беше премахнат.Следвах стъпките,които сте описали в статията,но когато отида на бутона “изпрати ” ми изписва под имейла,че това не е имейл на премахнат профил.Моля ако някой може да ми помогне да се отзове.Благодаря ви!

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Проблема е, че сте имали профил не на човек а на бизнес създаден като профил на човек.
   Това е забранено и съм писал да се предпазите от това, защото Facebook трият масово такива профили.
   Няма как да Ви се възстанови.

 83. Здравейте ! Фейсбука ми е докладван по погрешка че се представям за някого другиго, изпратих си личната карта няколко пъти , след това и паспорта но резултат няма . Много ми е важно да имам комуникация защото в профила си имам най близките си хора с който общувам , супер мъчно ми е за тях защото не съм ги чувала дълго време вече , аз не живея в България !

  1. Здравейте,

   Извинявам се за късния отговор.
   Отнема време за отговор, ще го получите.
   В рамките на седмица или две става понякога.

 84. Здравейте,на майка ми профила е закрит. Опитахме да го оправим както оказанията които сте посочили в описанията. Но изписва че имейла не принадлежи на акаунт
  This email address does not belong to a disabled account
  This email address you entered does not belong to a disabled account. You may only appeal a disabled account from this contact form. Ето. Какво да направя

 85. Здравейте, искам да попитам фейсбук блокира профила ми, сега не мога да влизам вече втори ден
  Когато се опитвам да вляза стигам до получаване на код за сигурност и такъв не получавам на тел си??

 86. Здравейте 🙂 Деактивирали са ми фб профила без причина, ползвам този профил от 8 години. Изпратих им снимки на лична карта, дали ще ми я възстановят? Не разбирам защо стана така.

 87. Аз също имам подобен проблем – вече над 10 пъти правя профил на майка ми (по нейно желание) и го блокират, искайки снимка в лице, получават такава – след 24 паса профилът е деактивиран. Причината е, че забелязали някаква неизправност – не знам каква, като дори не успявам да кача профилна снимка и профилът бива заключен. Да, от телефонът ми влизам аз в моя си профил, жена ми си влиза от моя телефон в профила, но това преди не е било пречка за създаване на нов профил от едно и също устройство…

  1. Имам още един въпрос – моя позната не си помни паролата за фейсбук, тъй като не го е ползвала отдавна. Изпраща мейл за възстановяване на паролата, но не получава такъв в пощата си…

 88. Влизам с електронната си поща и ми иска кодове а като заявя нов код също няма достъп до facebook профила ми.

  1. При моя позната е същото. Изпраща код за възстановяване , но не получава нищо в пощата си. А е на 1000% убедена за мейла, че е същият, даже като го изпише в забравена парола във фейсбук и излиза профилът й.

 89. Здравейте!
  Преди 2 седмици може би 3 не съм много сигурна, ми излезе в месинджъра да си потвърдя номера, странното обаче беше, че този номер не беше моят! Беше на някъква жена, която не ми вдигаше. Звъннах от един съученик вдигна и се държа доста нецензорирано. Аз изтрих всички номера от фейсбука, които съм слагала преди години сложих само моя. Минаха се 2 седмици и си върнах фабричните настройки на телефона, защото започна от излишни приложения да забива, както и да е опитах се да си вляза веднага във фейсбука, но не ми идваше код, сетих се за тази жена направих следното звъннах заявих, че нейния номер бе във фейсбука ми и че не съм го запаметила аз! Но тя остро ме отряза и не ми обърна внимание. Влезнах там където казвате вие пратих си личната карта сигурно няколко пъти. След 24 часа ми отговориха, че тази снимка не става. Защото пратих моя снимка по-погрешка. Изчаках 4 дни днес е 4 ден. Преди това 2 дни им писах и нищо. Прочетох от един мъж, че когато не спираш да пишеш фейсбук те приема за спамер. И не знам вече как да си оправя фейсбука не се получава нищо не ми идва код. Не ми идва съобщение на пощата и ако знае някой как да ми помогне ще съм много благодарна! Благодаря за отделеното време ако някой го е прочел!

 90. Здравей преди няколко дни профилът ми беше забранен. Причината играя една игра. На страницата на играта публикуваха конкурс и аз участвах, но забравих да кача намерят на играта си. Поради това те отчели профилът като фалшив и ме докладвали. Изпратих до фейсбук копие от личната си карта. Проблемът е, че за профилна снимка в профилът ми съм качила снимка на която съм по – млада и тя не отговаря на тази по лична карта. Това дали ще е проблем? Също така от един компютър влизаме в профилите си цялото семейство, това опасно ли е? Ако ми възстановят профила какво според Вас трябва да направя за да няма вероятност отново да го забранят. Благодаря за вниманието.

 91. Здравейте ще бъда благодарна ако ми помогнете facebook. Ми поискаха да пратя моя реална снимка До колко време ще отключат профила ми

 92. Ок проблемът ми е малко по различен. Изписа ми проверка на сигурността и ми даде съобщение да въведа телефонният си номер. Да обаче от там нататък всичко се обърка дава ми постоянно че номерът ми не е валиден. Какво мога да направя.

 93. Здравейте, акаунта ми беше деактивиран със съобщение, че се представя за другиго. Изпратих снимка на личната си карта, но цяло денонощие нямам отговор. Какво бих могла да направя?

 94. Здравейте, качих снимки от морето на децата ми голи, те са на 2 и 4 години. Сега профилът ми е недостъпен :
  Your Account Has Been Disabled
  Когато се присъединихте към Facebook, вие се съгласихте със Стандартите на общността на Facebook. Акаунтът ви бе деактивиран за неследване на тези стандарти. Някои примери за действия, които не са позволени във Facebook, включват:

  Качване на снимки със сексуални сцени
  Споделяне на съдържание, което съдържа сексуален език
  Въвличане в сексуално увещаване

  If you think this was a mistake, you can
  .
  Here are a few of the pictures on your account:
  Какво да правя? Да чакам ли да се реши проблема? Или да си направя нов профил, което не ми се иска.
  Благодаря!

 95. Здравейте! Профилът ми бе халнат, а след това спрян по мое желание т.е. не знам паролата, която е поставена от хакера. Та въпроса ми е ако FB ми върне профила ще имам ли възможност да избера нова парола без да знам старата и реално без да мога да вляза в него. Благодаря!

 96. Здравейте,моят профил беше докладван за два месеца два пъти.Онзи ден беше вторият,но по -големият проблем е че имам бизнес страница и съм единствен администратор.Докладвана съм за спам във група с търговска цел.Писах им вече ,но отговор никакъв.Може ли да ми помогнете по някакъв начин.Това ,което изписва при всеки опит е:Sorry,something went wrong.We are working on it and we”ll get it fixed as soon as we can.Описах са им,че се извинявам ,ако съм нарушила по някакъв начин условията,че ми е необходим профила ,но вече 2 дни никакъв отговор

 97. Благодаря много за помощта. Писах още в събота на мейла им, днес ми отговориха това: Hi *****, It looks like your account was suspended by mistake. I m so sorry for the inconvenience. You should now be able to log in. If you have any issues getting back into your account, please let me know. Thanks, Leonardo User Operations Facebook Сега пробвах и профила си ми работи!

 98. Здравейте, имам акаунт във фейсбук. Влизам чрез имейл в абв пощата. Тъй като не съм влизала в самия имейл, същият беше закрит. Открих го наново със същото име. Наложи ми се да си нулирам паролата във фейсбук, но не получавам код на пощата. Пробвах няколко дни. Нямам заложен телефон в профила и това ми е единствения шанс. Каква ложе да е причината да не получавам кода на имейла. Сигурна съм, че данните са същите.

 99. Здравейте моят проблем е малко заплетен , обърках паролата си и без да искам дадох на забравин логин , при което са ми изпратили на мейла новата парола но имейла ми от абв е вече закрит и не съм сложила тел. в профила си . Даже регистрирах същата поща със същото име но без ефект , фейсбукн епраща нищо там. Използвах опцията за подмяна на имейл с 3-ма приятели изискващи код да потвърдят за мен изписа ми 4е са изпратили саобщението и до 30 мин. ако има нещо наново. Естествено че нямаше нищо в новата поща . Имате ли идея какво да пробвам и как да завъртя нещата ? Мерси и лек ден

 100. Здравейте. Не мога да си вляза в акаунта си вече 1 месец. Писах им. Изписва ми, че работят по отстраняването на проблема. Добавиха ми още един имейл, който изпратих за връзка и линк , с който да мога да си възстановя акаунта, обаче кодовете не работят. Какъв е проблема?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *