Как чрез PDR ми изправиха вдлъбнатините – без боядисване

Когато си закупиш нов автомобил, може би най-лошия сценарии за всеки е да падне една хубава градушка и да му омачка ламарините.

За мое нещастие това ми се случи и бях много разтревожен. Гадно е кола на 3 месеца да се изкриви по този грозен начин.

Все пак запазих някакво самообладание и започнах да събирам мнения, кое е най-правилно като технология за ремонт.

  1. Свързах се с Нисан и те ми предложиха кит и боя. Естествено аз почнах да си представям някакви хлапета с четка за боя да мажат по колата и да развалят всичко, защото по-добро от заводската боя няма.
  2. Започна един много детайлен ресърч от моя страна, естествено в google, проучване на фирми, отзиви, съвети във форумите и в крайна сметка се спрях на PDR технологията, която изправя вдлъбнатини без боядисване.
  3. Следващия ми ресърч бе да избера фирма – София, Пловдив, Хасково и Стара Загора бяха моите най-удобни дестинации.
  4. Попаднах на този уеб-сайт: http://pdr-bg.com/ , като започнах да ровя за тях какво, как, кога, къде, защо и съответните отзиви. Реших да им пиша и те върнаха в рамките на около 30 минути, което ме впечатли. Последва телефонно обаждане и много любезно ми обясниха каква е процедурата.
  5. Цялата работа беше за един единствен ден, оставих колата при тях и на следващия ден сутринта си я взех, толкова лесно и удобно.
  6. Само за един ден реших проблема си, на цена в пъти по-ниска от тази за кит и боя.
  7. Говорих и със застрахователя и той ми каза, че ще поемат цялата сума, както и стана и така нещата се наредиха.

Може да се насладите на снимковия материал подготвен от екипа им, както и кратко видео показващо част от процедурата, но по-важното е че има такива млади и добри специалисти, които се грижат за клиентите си по този начин. Хора които подобряват реномето на целия бранш за авто услуги!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *